dimarts, 28 d’abril de 2009

De la manipulació a l'expulsió


No sé per on començar. Potser per aquesta notícia d’ahir:


La notícia no és pas que E refusi sortir del govern, sinó que està disposada a firmar un mal acord de finançament; perquè E forma part del govern, no?

I ara una altra notícia, del juny passat:No hase falta desir nada más, no?


Carretero

Cal que no oblidem el que va dir Carretero al seu article: "penso que a les properes eleccions al Parlament s’hi ha de presentar una candidatura d’ampli espectre que tingui com a eix programàtic central la proclamació unilateral de la independència de Catalunya."

Els covards es van encarregar de manipular aquestes paraules i estendre un histerisme patètic que els ha dut a afirmar sense vergonya que l’article de Carretero expressava "opinions contràries a la ideologia d’ERC".

He rellegit l’article i encara em pregunto: on hi ha opinions contràries a la ideologia d’ERC? On es diu que Carretero vol fer un partit? El metge de Puigcerdà ha estat foragitat del partit precisament perquè és fidel a la ideologia d'ERC, no fidel a la manjadora.

Bé, ara ja no hi ha res a fer. Segurament Esquerra es fotrà una patacada, hi haurà neteja i tornarà a redreçar-se. No passa res.

No sé per què hi ha tanta por que es fragmenti el vot nacionalista. Primer, perquè no hi ha hagut escissió ni es pot comparar el moviment independentista que hi ha avui amb elq ue hi havia en l'època en què va sorgir el PI. I no és clar que el Carretero faci un nou partit. En qualsevol cas, si hi hagués una nova opció política independentista d’ampli espectre, penso que la gran beneficiada seria la Catalunya sobiranista ja que a les últimes eleccions més de 400.000 exvotants d’ERC i CiU no van anar a votar.

Un altre punt en què cal incidir és la novetat que podria suposar el nou partit de Carretero: per primera vegada, tindríem un projecte, un full de ruta, cap a la independència, no la merdeta del 2014 del Carod, de la qual ningú es recorda ni l'ambigüitat de sempre de CiU. Primer hem de tenir majoria, diuen com a excusa els Carod i Pugcercós? I per què hem d’esperar a tenir majoria?

Aquesta pregunta també la podem fer a CiU, és clar. Quina és l’amenaça de CiU davant un mal finançament i una retallada de l’Estaut? Avui, cap.

Els orfes tenim dret a tenir una opció de vot. Si no us agrada, no ens toqueu els collons i feu la vostra.

I no patiu, que CiU perdrà vots però no tants, els que perdi E aniran a Reagrupament i amb els sobiranistes abstencionistes impedirem que es repeteixi el tripartit.

P. s.— I ara surt el Puigcercós contradient el Carod i amenaçant de trencar el govern si no hi ha un bon finançament. Hahaha. Aquesta és la gran cohesió, la suma d'ERC. Quina banda.

5 comentaris:

Noctas ha dit...

La solució no passarà mai per Erc. Són una colla de brètols, i ho són des de Companys, passant per Macià i acabant per la tropa que hi ha ara. La solució passa per Ciu sempre i quan es treguin la vena autonomista de sobre....saludus crcak

josefina ha dit...

Cada dia que passa, E va més a la deriva. I per culpa de la seva direcció, la d'ara i la d'abans. S'ho estan fent tots solets.

Núria ha dit...

Carretero en contra de l'ideari d'ERC? Voleu dir que no és a la inversa? En Carretero és l'únic que en aquests moments és fidel als ideals d'un partit independentista. Doncs resultarà que molts dels que votàvem ERC també anirem en contra dels seus ideals. Ja s'ho trobaran...

Dessmond ha dit...

No sé pas. Caldrà veure que el pla B de'n Carretero. En política 2 i 2no fan necessàriament quatre. Trossejar el pastís electoral que es mou en clau catalana no és precisament una gran notícia.
Cal veure que passarà.

Anònim ha dit...

Jo estic amb Carretero!
sis plau, algú lúcid i amb coratge per parlar clar d'una vegada!

Eiss, no sé com acabar "El preu de la veritat", alguna idea engrescadora?
helenaarumi@gmail.com

:)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...