dilluns, 6 d’abril de 2009

La pallassada del dia


pallasso -a
Dit de la persona que pel seu capteniment poc seriós i inconsistent no mereix d’ésser tinguda sinó com un objecte de divertiment.


Per divertir-se una estona, entrevista amb Albert Rivera a l’Avui.

—Però la Plataforma Pro Seleccions Catalanes ha recollit 700.000 firmes...
—Puc comprendre el sentiment i la il·lusió de molts catalans. El problema és que no en valoren les conseqüències. Per exemple: en el cas del futbol, la selecció implica tenir una Lliga pròpia."

Que li importi una merda la voluntat de molts catalans és normal. Ara bé, que ens tracti d’imbècils d’aquesta manera ja fa riure. No en valorem les conseqüències? No us sona, aquest discurset? Ui, quina por: el Barça haurà de disputar la lliga catalana. Quin desastre! Quan vam firmar, tots nosaltres, els 700.000, no n'érem conscients. Ara mateix enviaré un correu a la Plataforma per esmenar aquest error gravíssim. Ai, la rauxa sense seny...

El FC Andorra juga a la lliga espanyola, Rivera, però no és això: espero que abans que siguem lliures el Barça ja no haurà de disputar duels apassionants contra el Numància, el Valladolid, el Múrcia i el Huelva, i finalment tindrem una lliga europea com déu mana.

Quan no pixa fora de test és quan afirma que "el govern espanyol no actua per caprici, sinó per defensar la llei de l’esport que han aprovat les Corts". Així m’agrada, que diguis les coses pel seu nom. Espanya defensa una llei que impedeix l’oficialitat de les seleccions que no siguin l’espanyola i aquest és l’únic argument que tens, el de la vostra llei. I les vostres lleis són sagrades; en canvi, les nostres, com la que estableix la immersió lingüística, són una imposició nacionalista.

En fi, Rivera, quin nivellàs, el teu!

7 comentaris:

Adrià Izard ha dit...

La lliga europea seria el millor i s'acabrà implantant, grandíssima notícia. Llàstima que els clubs petits, com l'Espanyol, encara seran més petits.Que bé estarà cada cap de setmana jugar contra Liverpool, Milan, Manchester...

Núria ha dit...

Si llegeixes l'entrevista també diu que Pau Gasol no seria ningú a l'NBA sense el de mallorca ni el de no sé on més. Jo creia que jugar als Lakers depenia dels ianquis!. També diu que els catalans són puntals a les seleccions espanyoles. Ai, Albertet... que se't veu el llautó. Els que no serien res, doncs, sense els catalans serien els espanyols!!! Això és el que pica...

Ferran ha dit...

Avui no cal que deixi cap comentari perquè total, pel que diria de l'imbècil aquest... Ai, perdó!, al final n'he deixat un ;-)

reflexions en català ha dit...

Adrià,

És de sentit comú, però els estats que volen ser nació, com sempre, hi posen pals a les rodes. Potser faran un sistema perquè els millors de les lligues estatals puguin accedir a la lliga europea, o baixar a l'infern.

Núria,

L'entrevista és plena de perles no nacionalistes. Un reguitzell de ximpleries i contradiccions.

Ferran,

Que aniràs a l'infern! No diguis 'imbècil', digues 'toix en alt grau', que s'enfadaran els de la pell i els de la pluja fina.

Onset ha dit...

Són uns arguments molt febles. Si fos de l'altra manera... què diria?

SergiBR ha dit...

Fa temps que els veritables derbys ja no són contra el Madrit, sinó contra el Xelsi, el Liberpul i la Llube. Aix, quina inkultura futbolera aquests de siutadans...

Marc ha dit...

Aquest espanyolista del Rivera faria prohibir la llengua catalana com va fer Franco si d'ell depengués, igual que els seus votants. Mentrestant van clamant al cel a favor del bilingüisme.
Quina trepa de bandarres.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...