dimarts, 21 d’abril de 2009

Notícia del juny, Puigcercós


Del 3cat24.cat:

«ERC aposta també perquè el Parlament exerceixi de forma unilateral el dret d’autodeterminació, via referèndum, si el Tribunal Constitucional dicta sentència en contra de l’Estatut i el govern espanyol es nega a negociar amb la Generalitat el “dret a decidir” dels catalans.»

«En el seu discurs de cloenda del XXV Congrés d’ERC, Puigcercós s’ha compromès a “buscar la suma” dels quatre sectors que conviuen al partit.»


El que deia el Carretero al seu article és més o menys això; bé, una mica més: la suma dels quatre sectors i de tots els que volem ser lliures. ¿Hi ha res millor que una candidatura d’“ampli espectre”, com diu el Carretero, per exercir el dret d’autodeterminació quan el TC dicti sentència en contra de l’Estatut? ¿En què es basa Puigcercós per atacar d’aquesta manera tan mesquina un militant del seu partit que l’únic que ha fet és enumerar quatre veritats i proposar un front comú que tingui com a missió principal el país i no les sigles i les vanitats personals?

Qui ha canviat: el Puigcercós o el Carretero?


1 comentari:

Manel des de l'exili ha dit...

Marc, l'has clavat!
Si realment és així

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...