dilluns, 27 d’abril de 2009

"Opinions contràries a la ideologia d’ERC"


La notícia: La direcció d’ERC expedienta Carretero i n’acorda la suspensió preventiva de militància.

Seré breu perquè estic massa furiós. Per no dir una altra cosa, diré que la direcció d’Esquerra és poc intel·ligent i que l’argument que el Carretero "ha desprestigiat ERC amb la seva actuació pública, […] expressant opinions contràries a la ideologia d’ERC" és la demostració més evident que amb aquesta gent, com amb Espanya, no hi ha res a fer.

Opinions contràries a la ideologia d’ERC... Marededeusenyor!

No ens cal un altre partit?

P. s.— El Carretero diu que marxa d’ERC. Ben fet. Els partits són eines, no famílies. L'objectiu no és ERC, sinó Catalunya. Espero que faci un nou partit. Almenys els altres quedaran en evidència i molts no ens quedarem orfes.

8 comentaris:

josefina ha dit...

Opinions contràries a la ideologia d'ERC?????? Com ens han enganyat, els malparits!!!

reflexions en català ha dit...

Jo penso que s'ha acabat el bròquil i molta gent n'és plenament conscient.

Què pot fer Convergència un cop recuperi el poder? Anar a Madrid a demanar un finançament millor i un altre estaut que equipari el català amb el castellà?

Això és tot el que es plantejarà? Una frustració més?

L'autonomisme s'ha acabat. I ja som prou grandets per somiar federalismes asimètrics transversals i visibilitzadors, oi?

O només interessa gestionar la província?

L'home del sac ha dit...

Són uns analfabets!!! Si sapiguessin llegir veurien que aquell article no hi ha res que pugui ser contrari a la ideologia d'un partit independentista. Potser és que ells ja no ho són.

marc ha dit...

Estan acabats, diria jo.

Ferran ha dit...

1996, 1a escisió de l'era moderna. Colom i Rahola marxen d'ERC per fundar el PI. L'independentisme dividit, Catalunya els importa menys que el seu ego (a uns i altres)

2009, 2a escisió de l'era moderna. Carretero marxa d'ERC per fundar XXX. L'independentisme dividit, Catalunya els importa menys que el seu ego (a uns i a altres).

Sempre ens acaben donant pel sac, els de fora i els de casa. N'hi ha per posar-se a plorar.

GOS GÀNGUIL ha dit...

Han ensenyat definitivament el seu full de ruta: convertir-se en una Euskadi co Ezkerra a la catalana. Són uns traidors i ho pagaran car.
Endavant Dr.Carretero!!
Salut patriotes!

Dessmond ha dit...

Estic al·lucinat. No entenc res de res. Exceptuant els calabresos, és clar.
Això si, ara entenc en Renyer que deia donava tot el seu suport a en Carretero abandonant. Això havia de ser perquè sabia que també plegaria.
Ara, temps al temps. Espero no hagi hagut precipitació. Espero que el doctor hagi prés la decisió correcta.

ury ha dit...

Carretero ha estat valent i ha deixat ben clar que el projecte actual està esgotat.

Potser serà bo a llarg termini per a l'independentisme, però ara per ara significa la constatació d'un nou fracàs. Ara caldrà trajectòria (i no poca) per madurar les noves propostes.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...