dijous, 21 de maig de 2009

Carod i Barrera


Carod, al seu bloc:


"És molt fàcil disposar dels diners dels altres, i segurament surt molt bé de preu electoralment parlant, però després d’aquest debat ha quedat clar que si guanya Zapatero, paga Catalunya. I si guanyés el PP, també. On és, doncs, el valor afegit d’Espanya per a Catalunya?"El Carod insisteix a fer-nos creure que el PSC i el PSOE no són el mateix, quan els socialistes de Catalunya, en 25 anys, mai no han votat en contra del PSOE al Congrés.

Mentrestant l'Heribert Barrera considera "oportuna i viable" la proposta del Joan Carretero, "no com la candidatura d’un nou partit sinó com un aplegament solidari per fer front a una emergència nacional”.

Si no canvien les coses aviat, sembla que Esquerra se'n va a la deriva definitivament.


P. s.— Llegeixo al bloc El llamp que “els del diari Avui, sense previ avís a l'autor —per la qual cosa n'Heribert Barrera els demanarà explicacions i, probablement, deixi de col·laborar definitivament amb dit diari—, a l'edició en paper no publiquen l'article i n'han posat una mena de «resum» a la Secció de «Política» (pàgina 8) amb un títol propi de falsaris i aliè del tot al pensament del president: «Heribert Barrera avala el partit de Carretero»; els mateixos títol i text del comentari publicat alhora a l'edició digital”.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo estic amb l'Heribert que és el meu ídol, llàstima no tingués trenta anys menys. Quin collons, el tio.
Ja no n'hi han d'aquests!

Visca Catalunya lliure, hòstia!

(perdó, és que m'altero)

Anònim ha dit...

QUE TRIST¡ ALGU RECORDAR QUANT CAROD ANAVA DE CARRETERO?.
JUGANT AMB BCN.

Quim Torra ha dit...

Hòstia, el Marc a reflexions en català! això sí que no m´ho perdo. Abracades, Quim

Adrià Izard ha dit...

L'era del Carod fa temps que s'ha acabat. Renovar o morir ERC prou tripartit

Ferran ha dit...

Temo que no passi, però voldria que el meu expartit (ERC) s'enfonsés a les europees; si no és així, l'imprescindible canvi de rumb sembla impossible.

RIP, Cataloniae?

Noctas ha dit...

No sé si Carretero també defraudarà com ha defraudat Carod. En tot cas està bé que encara hi hagi esperança i sobretot està molt bé que hi hagi homes d'acció...saludus i bon cap de setmana!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...