diumenge, 24 de maig de 2009

Corrector gratuït en línia i emprenyat


Quan la mosca arribi al nas, deixaré de ser subscriptor de l'Avui. L'últim episodi que m'ha fet emprenyar és la no-publicació de l'article de l'Heribert Barrera en l'edició de paper.

Ara faré una prova. Fa una estona he detectat tres errors lingüístics (*) als titulars que podeu veure a la imatge. Els ho he dit. Si no els corregeixen, em sembla que la mosca farà el cim aviat.
(*) Algesires, no Algecires; coreponsable, no corresponsable; i ERC fa coresponsable el PSC que el català, no ERC fa coresponsable el PSC de que el català.


Aprofito l'avinentesa per recordar-vos que ERC és sòcia de govern del PSC. Ho dic per la notícia del Junqueras, és clar. Però més barra té el Ridao, que ahir va qualificar el PSC d'"esquerra sucursalista". I jo em pregunto: llavors, Esquerra què és?

7 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

Esquizofrènia, la E és d'Esquizofrènia.

josefina ha dit...

Doncs si el PSC és l'esquerra sucursalista, Esquerra és sucursalista de l'esquerra sucursalista. Mira tu quina equació més senzilla.

Adrià Izard ha dit...

ERC és el PSC

Helena Arumi ha dit...

Increïble que no hagin publicat l'article en l'edició de paper.
Així ens va...

petons

Miquel ha dit...

És molt trist que ningú dins la redacció de l'avui s'adoni d'aquests errors abans de publicar-los a la web. Pensava que eren professionals de la comunicació...

LoveSick ha dit...

Tens tota la raó. No sé si has provat de fer la declaració d'hisenda en català, en tot cas t'envie el resultats: http://mi-caos.blogspot.com/2009/05/has-provat-de-fer-la-declaracio.html

ury ha dit...

Tres erros dels grossos, tu.
Si això ho fa l'Avui...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...