dimarts, 19 de maig de 2009

Filldeputisme a la carretera


Aquesta tarda he fet l’enèsima cua per culpa d’un accident a la carretera de la Seu a Andorra. No sé de qui o de què ha estat la culpa, però tant me fot. Ja fa dies que tenia ganes de cagar-me en el responsable que tinguem carreteres tercermundistes.

I ja podeu vigilar perquè amb la crisi dels collons hi ha molta gent que no vol o no pot tenir el cotxe en condicions. No m’ho invento, ho vaig llegir no fa gaire. Tenim un còctel explosiu, aquí dalt: afegiu-hi els andorrans i els resident evils que surten esperitats de la seva gàbia i ja tenim les sirenes en marxa.

No em val l’excusa que es projecta una carretera nova.

No puc dir que els responsables d’aquesta situació són uns terroristes, però sí que puc dir que són uns terrífics, perquè infonen terror. S’ha de ser un autèntic desgraciat per permetre que tinguem una carretera així.

Quan era a punt d’arribar a casa, un altre fill de puta que havia incrementat la seva subnormalitat per la mitja hora que ha hagut de passar parat al cotxe (mitja hora solet al cotxe dóna per molt, fins i tot per enfrontar-te terríficament a les teves misèries) tenia molta pressa i ha fet un avançament més que temerari. Com em passa gairebé sempre, he sigut l’únic que li ha fotut una bona pitada, li he ensenyat el dit del mig i m’he cagat en el seu idiotisme. (No t’estranyi que aquest senyor grandet i estirat, amb la cara cremada i cara d’amargat, amb el seu Mercedes 4x4, vengui assegurances.) Els conductors que anaven davant meu i que gairebé han perdut la vida, calladets, no fos cas que baixés el subnormal i tinguéssim problemes.

Res, que volia cagar-me fins i tot en els covards.

Ah! Si algun pijoprogre anònim s’esquinça les vestidures perquè parlo de subnormals, ja li dic ara que un subnormal no té res a veure amb un discapacitat psíquic.


marc

5 comentaris:

Núria ha dit...

Marc!! T'entenc molt bé... Jo també he patit la cua però a quatre cotxes de l'accidentat. No sé com coi ha anat però hi havia un cotxe bolcat just a l'entrada de la Guàrdia Civil direcció Andorra. Ara especulo però semblava el típic que no sabia per quin carril entrar i al final se n'ha anat cap a les pilones verdes i ha fet una volta de campana. No hi havia més vehicles. La cua no l'ha fet el cotxe en sí sinó la mini grua que amb un cable que semblava un fil de pescar ha trigat tres quarts d'hora en posar-lo del dret i pujar-lo a la grua. I jo em pregunto, era molt complicat fer que dels dos carrils d'entrada de la Guàrdia Civil circumstancialment fossin un d'entrada i un de sortida? Bé suposo que per prendre aquesta decisió s'ha de tenir una mica més de matèria grisa... Encara em dura ara la insolació que he agafat a quarts de quatre dins el cotxe!!! I també pateixo molt cops la prepotència d'alguns xulos de carretera amb molt cotxe i poca neurona i no menciono la matrícula però tots ens decantem cap a unes en concret...

Anònim ha dit...

Crec que has tret els dimonis que duies dins, eh?

Sobre matrícules, potser els d'AND són més temeraris, però crec que no tenen l'intermitent nou de trinca com tants i tants d'aquí baix.

Miquel ha dit...

Per carreteres tercermundistes les que tenim aquí al Maresme amb la N-II. I encara hi ha eixalavats que condueixen a "tota pastilla", mai millor dit. Aquest fet succeix especialment durant els caps de setmana d'estiu quan l'estimada massa poblacional metropolitana puja als pobles del Maresme Nord a practicar el campisme, i els més joves surten de festa.

Noctas ha dit...

Gaaaaasss i passadoooor., molt bo Marc, sobretot aquesta picaresca que fas amb el el terme Terrific i també amb Resident evils. Es una vergonya com estan certes carreteres del país i és una vergonya com condueixen certs hooligans del volant., totplegat és un perill....al Loro com diu el gran Laporta...saludus crack i collonuda la definició que fas de Catalunya a Can Vila...

vpamies ha dit...

És més barat i genera més ingressos invertir en radars que en arreglar les carreteres.

Quan tornes de França, no et calen fronteres per saber que has canviat de país: n'hi ha prou amb "notar" el canvi de l'estat del ferm i la senyalització.

Ara bé, això no excusa els dements que agafen el cotxe per amagar les seves misèries personals.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...