dijous, 7 de maig de 2009

No som espanyols


Si el català fos una llengua espanyola, si Espanya considerés el català com una cosa seva, el web que el Ministerio ha posat en marxa per a les eleccions europees estaria disponible en català.

He anat al web i he fet una pregunta a l'espai que hi ha a la part superior dreta.


—Per què aquest web no està disponible en català?
—No hemos encontrado respuesta.Tant li fa que siguin de dretes o d'esquerres, sempre ens robaran i ens menysprearan perquè no som espanyols.

P. s.— He fet aquest apunt abans de llegir El comentari d’Ignasi Aragaray a l’Avui, que cita Gaziel [Meditacions en el desert (1946-1953)]: "Els catalans no som espanyols. No ho podem ser, ni volent (...) Catalunya podria sentir-se plenament espanyola dins una Espanya que s’assemblés a Suïssa: treballadora, menestral, burgesa, ordenada, pacífica, casolana i de composició política federativa. Però una Espanya semblant, que mai no ha existit, fóra per als veritables espanyols -els castellans i castellanitzats- més absurda, més incompatible amb ells encara, que l’Espanya actual ho és per als catalans".

4 comentaris:

vpamies ha dit...

És que no són les nostres eleccions, Marc.

Gerard ha dit...

La UE, per fer-se gran, necessita Catalunya lliure.

Salutacions.

Noctas ha dit...

Amic Marc, tens tota la raó i t'ho dic molt en serio. El català hauria de ser present a les institucions europees ara mateix., és indispensable que nosaltres la recolzem fins l'infinit., la meva estima a la nostra llengua no té límits i em fot, em fot molt que la Puta Espanya tingui la seva merda de web només en castellà., saludus campió i el BARÇA A ROMA!!!!

Ferran ha dit...

Aplaudiments sentits per haver enviat la pregunta al web. Quanta més gent toquem els p*brots amb aquest tema, tan sovint com puguem, millor. Com a mínim, serem la seva mosca collonera fins que puguem divorciar-nos.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...