dimecres, 13 de maig de 2009

Per si no ho haveu vist

Per riure una estona: Juanjo Anaut al Marca:


"Un comportamiento indigno

Lamentable. Es la única palabra que se me ocurre para calificar el comportamiento de los hinchas del Athletic y Barcelona en los instantes previos a la disputa de la final de Copa. La tremenda pitada con la que saludaron la presencia del primero de los españoles, el Rey don Juan Carlos, y con la que acompasaron el himno de España sólo refleja la intolerancia de algunos. Lo que debía ser la fiesta del fútbol español se convirtió en una demostración de la falta de respeto que algunos tienen por lo que no comparten. Esto es fútbol y no política, así que dejemos las demostraciones de nacionalismo para otros ámbitos. Aquí se trata de disfrutar del balompié y el que no quiera tararear el himno, que se calle, pero que no falte al respeto. Claro que con el silencio previo de Macua y las declaraciones sobre países y naciones de Laporta es mucho pedirle a una masa enfervorecida que se comporte con educación y respeto.Pero si lamentable fue la actitud de los presentes, peor fue la de TVE tratando de tapar la reacción al himno. Debe ser la primera vez que no escuchamos el himno en una final de Copa porque la televisión de turno conecta en tan delicado momento con San Mamés. Si las aficiones pitan, pues se aguanta el chaparrón, pero no se censura lo que ocurre. No mostrar imágenes del escarnio no significa que éste no haya existido."


Un comentari d'un altre periodista al mateix pamflet:

21:59
Suena el himno nacional de España. Una gran parte de Mestalla pita las notas de el himno de todos los españoles. Una actitud lamentable. Una auténtica vergüenza que no se merece la Copa ni nadieHahaha. Mitja part. Ja us la podeu quedar, la Copa.


Hehe. Ara Libertad Digital:I l'Avui:Atenció al gest no nacionalista del Marca quan s'ha acabat el partit. Escucha el himno. Que divertit!!!8 comentaris:

Dessmond ha dit...

A TV3 han baixat al màxim el volum i han enfocat primers plans dels jugadors per evitar veure el públic d'esquena.

Miquel ha dit...

A més, els de Televisión Española tenen la barra de dir a la mitja part que han tingut "problemas técnicos". Per molt fort que posim l'himne aquest que no té lletra no ens podran fer callar.

... RETRAT ha dit...

Molt bon recull de premsa, Marc. Teniu uns dels millors blocs del país, sens dubte! Em vas reconèixer, ahir, finalment, quan sorties de l'aparcament comunal?
Gran partit, gran actitud, malgrat la censura mediàtica!

Jordi

reflexions en català ha dit...

No, Jordi, no et vaig reconèixer. Gràcies per dir-m'ho ara. Em vaig estar una bona estona rumiant qui coi eres.

Gràcies per la floreta, però això vol dir que no coneixes gaires blocs, eh?

Adrià Izard ha dit...

Jo era al camp i puc assegurar que a cap televisió no he vist la xiulada tal qual va ser. No es sentia res i ningú ha ensenyat la grada del Barça plena d'estelades. Va ser impressionant i la censura ha arribat a tot arreu.

Dies de fúria ha dit...

je je je

va ser brutal! ens ho vam passar de collons! i m'encanta veure'ls així, tan emprenyats...

QUE N'APRENGUIN!!!!

Els del PiT ha dit...

Coincideixo amb tu que se la poden confitar, però no sóc ximple, que es fotin que no la tenen allà...
sergi
;-)

ury ha dit...

No hase falta desigg nada más.
Va ser patètic i devia estar programat des de molt amunt, perquè si no, costa d'entendre la dimissió d'un peix tan gros com el Director de Deportes de TVE.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...