dimarts, 16 de juny de 2009

El dia 29, xerrada de Carretero a la Seu


El dilluns 29 de juny a dos quarts de deu de la nit, Joan Carretero farà una xerrada a la Seu. Segons el correu que m'han enviat, "aquesta trobada servirà per conèixer el projecte de Reagrupament i per definir i concretar el nou plantejament a nivell de comarca".

"La trobada de la Seu és privada, això vol dir que no hi haurà premsa ni convocatòria pública a la web ni al Facebook; dit això, evidentment que pot venir gent interessada en el projecte i que siguin de la teva confiança. Estarem encantats de sumar nous associats!"

Si us interessa, contacteu amb mi aquí mateix o per correu a dusming@msn.com.

2 comentaris:

Ferran ha dit...

A mi em cau lluny, Marc, però m'encantarà llegir-ne la teva opinió del que s'hi digui, si trobes el moment de posar-t'hi!

Noctas ha dit...

Ahhhh els entusiastes sou fantàstics!!! espero, noméS espero que el Carretero no us decepcioni. Ho dic amb el cor a la mà!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...