dilluns, 8 de juny de 2009

Teletubbi immobilitzat6 comentaris:

josefina ha dit...

Sí, molt immobilitzat, però per desgràcia no hi aguanta més de cinc minuts (bé, la veritat és que més de cinc minuts és difícil que els aguanti en cap lloc). Nervi pur.

josefina ha dit...

Per cert, com podreu comprovar, li posem una mica de rímel. Que s'acostumi al rotllo gòtic.

Ferran ha dit...

Haha!! Teletubbi immobilitzat... i observador! Coi, quins ullarros: a aquest nano vostre no se li escaparà ni una, tu!

Allau ha dit...

En Josep progressa adequadament (ja es veu!!!), però està una mica espantat per la síndrome d'abstinència (o m'equivoco?).

Noctas ha dit...

JAJAJAJA quines ganes tinc de ser pare. Si no fos perquè sóc poruc de mena i m'espanta la paternitat ja en tindria cinc. Si n'és de guapot aquest minyó vostre....moltes felicitats a tots dos per aquesta joia!!!!

josefina ha dit...

Noctas estàs boig! No saps el que dius! Mireu, perquè no li agafi complex de culpabilitat al Marc, us diré que jo l'acabo d'aparcar un moment a ca la padrina per poder fer alguna cosa aquest matí, com per exemple els llits o el dinar. Perquè amb una criatura tan desperta (mai millor dit, perquè de dia gairebé no dorm), o el deixes una estona en braços d'un altre o tu no pots fer absolutament res a casa.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...