dimecres, 3 de juny de 2009

Votaré el Tremosa


Votaré el Tremosa perquè només tinc dues opcions, i encara que el Junqueras m'agrada, no m'agrada gens el tarannà actual del seu partit. El Tremosa és un paio preparat i segur que farà una bona feina en defensa dels interessos catalans.

Quan hi hagi eleccions nacionals tindré més opcions. Segurament, tindré la meva opció.

marc

10 comentaris:

joanoliu ha dit...

En Junqueras sempre explica que està a ERC per que és la millor eina que té Catalunya per defensar-se. A mi més aviat em sembla que és l'eina del PSOE.
El que sí és del tot cert és que, en democràcia, l'única arma dels ciutadans és el vot. Espero que aquesta vegada ho tinguem ben après.

Ferran ha dit...

Subscric totalment el teu escrit, des del "votaré" inicial fins al "interessos catalans" gairebé final.

Anònim ha dit...

Uf no se, jo crec que l'Oriol Junqueras és una tipus molt vàlid, preparat i competent, però que ha entrat en polítca en un moment en que ERC es troba en plena deriva ideològica. És un esperit lliure que ha caigut en el pitjor moment. A més, enviar-lo a Brussel·les és perdre'l com a actiu a Catalunya, en un procés de renovació i racionalització que ERC necessita amb urgència.
En fí, per mi és el símbol d'una nova oportunitat perduda.
Àlex.

marc ha dit...

D'acord, d'acord i d'acord.

Noctas ha dit...

Jo també el votaré...saludus

Adrià Izard ha dit...

Crec que és un home molt preparat, que té clares les idees i que defensarà Catalunya. Cert que el Junqueras també ho faria, però és d'ERC, és dels traïdors.

Núria ha dit...

Doncs mira, pensava votar en blanc però perquè s'ho endugui el PSOE o el PP prefereixo que sigui pel Tremosa. Llàstima que l'Oriol Junqueras estigui dins d'una disciplina que no creu massa en el que ell defensa. Potser per això el desterren a Europa...

L'home del sac ha dit...

Jo penso exactament el mateix!
Espero un bon resultat per les candidatures sobiranistes aquest diumenge.

Josep ha dit...

no voldria xafar la festa... pero em temo que el pirineu no està al mapa del Tremosa... corredor del mediterrani i industrialització de la costa... aeroport i port de barcelona. Y ho vol fer amb diners de fora... perillos... donç va per aquí la cosa.

Jaume ha dit...

Josep, les festes no s'aixafen, en tot cas les guitarres... I deixa'm dir-te una altra cosa, en Tremosa és un esntusiasta de ponent i el Pirineu: prové d'Areny de la Noguera!!!!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...