divendres, 10 de juliol de 2009

No espero res
Ni espero el finançament ni el Tour, que passarà per davant de casa d'aquí a una estona. La Josefina sí (que espera el Tour), però el Josepet i jo ens quedarem a casa, amb el Quico i l'estelada. Quan senti merder intentaré repetir aquesta foto.

Tant de bo la comèdia del finançament passés tan ràpid com els ciclistes. Realment, ens esperen uns dies molt tristos de propaganda sobre les virtuts de l'acord PSOE-PSOE a Catalunya.

Però no siguem pessimistes. Hi ha molta gent que ja treballa amb il·lusió per tancar definitivament la via autonomista, perquè no hàgim de passar més vergonyes com els processos estatutari i del finançament. Ja n'hi ha prou.

Ahir a la nit, Reagrupament va aplegar entre 250 i 300 persones a Igualada, amb gent de tota mena i de totes les edats. Una xifra magnífica. Enhorabona, companys!

Reagrupament ja s'ha implantat al 85% del país i hi ha un munt de gent amb moltes ganes de treballar. Mentre tinguem il·lusió i ganes de pencar...

A més, ja és oficial la primera assemblea nacional el primer cap de setmana d'octubre, a Barcelona, on es debatrà una ponència d'estatuts i una altra d'estratègia política.

Me'n vaig a preparar el dinar.


5 comentaris:

BMW ha dit...

<27>看護照顧,家庭看護工,外勞看護,醫院照顧,居家照顧,心安看護,關鍵字排名,關鍵字行銷,首頁優化,首頁曝光,首頁行銷,首頁seo,seo行銷,首頁排名,網站seo,排名曝光,網站行銷,網站曝光,seo,seo排名,seo優化,網站seo,網路行銷,網路優化,首頁排名,網站排名,排名行銷,網頁設計,網頁優化,網頁排名,首頁排名,關鍵字,關鍵字排名,關鍵字行銷,首頁優化,首頁曝光,首頁行銷,首頁seo,seo行銷,首頁排名,網站seo,排名曝光,網站行銷,網站曝光,seo,seo排名,seo優化,網站seo,網路行銷,網路優化,首頁排名,網站排名,排名行銷,網頁設計,網頁優化,網頁排名,首頁排名,關鍵字,關鍵字排名,關鍵字行銷,首頁優化,首頁曝光,首頁行銷,首頁seo,seo行銷,首頁排名,網站seo,排名曝光,網站行銷,網站曝光

Adrià Izard ha dit...

Que és aquest comentari amb Xino?
Et recomano i molt mirar el Tour, l'he vist avui i ahir i és tot un espectacle.

reflexions en català ha dit...

Adrià,

Sí que l'he vist, al final he baixat una estona. Com que he fet un parell de fotos, no he vist res, hehe.


BMW,

A mi no m'insultis, eh?

David Gálvez Casellas ha dit...

És mentida, això que no esperes res. Perquè menteixes, penges l'estelada. Perquè no vols resignar-te, escrius, opines, t'agites. Perquè ets viu i tens esperança, treballes per la llengua i mitjançant la llengua per la cultura "en català". Perquè et dones constantment oportunitats, vas baixar finalment a veure el Tour i et carregues de responsabilitats (domèstiques, familiars, polítiques, laborals). Ets un mentider! I me n'alegro molt que així sigui!

marc ha dit...

Jo també t'estimo, David.

Sense una mica d'esperança i implicació, seria massa cínic, i ja en sóc molt, hehe.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...