dissabte, 29 d’agost de 2009

flaixjosefinos


Es veu que a Barcelona aquests dies s'hi fa un congrés internacional de cardiòlegs i avui a les notícies parlaven dels beneficis que un esdeveniment així aporta als sectors econòmics de la ciutat, com l'hoteleria, la restauració, els taxis, el comerç, també llocs culturals... Però no han dit res del negoci de la prostitució, un sector que sempre s'anomena quan es fa, per exemple, el saló Construmat. ¿Tots els constructors van de putes i, per contra, no hi ha cap cardiòleg que hi vagi?

1 comentari:

reflexions en català ha dit...

Ho tenen prohibit. A l'últim congrés que van fer, n'hi va haver deu a qui els va petar el cor en cases de barrets i va sortir a la premsa. Lleig.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...