dimarts, 20 d’octubre de 2009

Arnera i Laporta

L'Arnera ha tornat, amb una nova imatge i prometent "entusiasme". Me n'alegro perquè val la pena llegir-lo i és un dels nostres. I torna amb El recurs innecessari, que comença així: "Una de les coses que no acabo d'entendre de Reagrupament és aquesta mania de provar d’enamorar Laporta."

La meva resposta:

"El Laporta ja ha multiplicat sense reagrupar-se. Hem passat de la ignorància a entrar en el joc mediàtic. Precisament, l'estratègia del Carretero ha resultat molt bona: estendre la mà al Laporta (com és lògic, ja que el que volem és sumar), sense comprometre's a res, i després deixar clar que el candidat l'escollirà l'assemblea.

Estic d'acord amb tu que políticament el Laporta ha de millorar molt, com Reagrupament. Acabem de començar i tothom ens exigeix un munt de coses. Calma.

Si el Laporta es vol reagrupar i donar-nos suport, de conya, i si es vol presentar com a candidat, ja ho decidirem.

Deixa'm dir que jo m'identifico mil vegades més amb el Carretero que amb el Laporta, de la mateixa manera que és mil vegades més important el president del Barça que el del govern de la comunitat autònoma de Catalunya."

2 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

Ara m'he sentit com el Ray Liotta, un dels nostres...
La meva crítica era dirigida una mica més cap a "l'entorn" de Reagrupament que cap al partit/associació mateix. Jo, sincerament, no veig el Carretero cedint el lideratge a un personatge tant "estupendo" com el president del Barça.
Salut!

josefina ha dit...

Jo, repeteixo, no sé d'on ho traieu que Reagrupament insisteixi tant amb el Laporta. O és que jo m'he quedat al començament de la història i ja hi ha hagut més cites romàntiques?? Perquè si no és així, em sembla que potser l'ha festejat més Esquerra que no pas Reagrupament, que crec que fa temps que no en parla, del Laporta. Ara, el que faci, digui, deixi de fer o deixi de dir l'entorn famós, a mi ja se m'escapa.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...