divendres, 9 d’octubre de 2009

Flaixmarcs

Quan els més populistes, sectaris i llefardosos veuen que algú parla massa clar, aquest algú passa a ser un populista. Per això s'enfaden tant.

Copio un comentari del Confuci que he trobat al web de Reagrupament: "La clarividència parla amb la veu de l'arrogància a les orelles dels necis. Ser franc i directe no és ser arrogant. Ser hàbil a espolsar-te la merda que et tira el Cuní tampoc. Ser hàbil a fer titulars incisius perquè la premsa no et pugui ignorar tampoc. Arrogant és el qui pretén tenir el valor que no té i en Carretero diu que la idea és bona i que si ell no és prou bo, amb la mateixa idea algú altre se'n sortirà segur. Si això és ser arrogant..."
1 comentari:

josefina ha dit...

Jo pensava en com poder justificar això de l'arrogància i la prepotència de què acusen alguns al Carretero, perquè a mi no m'ho sembla, i aquesta trobo que és la millor manera.

Veus, en canvi el Puigcercós és arrogant i prepotent i aquesta definició no li escau tant.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...