dijous, 15 d’octubre de 2009

Flaixmarcs

A les notícies de la Seva, un periodista ha dit que "tots els sospitosos són a presó", i jo dic que tots els periodistes com tu podríeu anar-vos-en a cagar-la.

(Fot un fred que pela.)

3 comentaris:

Puigmalet ha dit...

¿La cervesa a presó sí que val, oi?

Salut i llenya per al fred! I quin vailet més trempat que esteu criant, cagunlaseu!

Jaume Sanz ha dit...

Vosaltres que sou del gremi, no trobeu que després de 25 anys de tv3 a qui s'hauria d efer fora és al responsable de formació? Com és possible que no només la jovenalla ignorant, sinó sobretot els veterans cada dia ho faci pitjor?

marc ha dit...

Gazo,

La cervesa a presó no em llame gaire, està molt aigualida, hehe.

Ja hem engegat la calefacció. La llenya, aviat.

Sí que està eixerit, sí. I a més és molt bonic, com els seus pares.


Jaume,

El primer que s'hauria de fer és actuar a les universitats. No pot ser un periodista no domini la seva principal eina de treball, la llengua.

I a TV3 haurien de ser més rigorosos, més exigents. No sé fins a quin punt els assessors lingüístics tenen 'poder' a la casa.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...