divendres, 9 d’octubre de 2009

Quin fàstic

Després que el Quico em tragués a passejar, he anat a fer una cervesa al bar. Mentre fullejava el Marca (ho confesso), he tornat a viure la mateixa experiència de fa una setmana. Avui no eren dos sinó un. Un mosso que ha demanat una coca-cola. L'amo del bar li ha dit que no calia que pagués.

—Sí, home, sí.
—No, no.

No ha insistit a pagar. Pobre home, les deu passar putes per arribar a final de mes i amb el seus 60 anys ha d’estalviar per poder tenir un apartament a la platja quan es jubili.

Estic molt emprenyat. Aquest país està podrit de dalt a baix. I si cada dia llegim notícies dels abusos que fan els de dalt, què vols que facin els pobres desgraciats de baix?

El cos em demana reacció. Oi que això s’hauria de denunciar públicament?

5 comentaris:

Dessmond ha dit...

Vols dir que una coca-cola es pot considerar principi de suborn?
Cada minut que gastes amb aquest cas, que és tronera tot el que tu vulguis, no l'inverteixes en el teu Josepet. I això si que és delicte!
No t'hi capfiquis home. Si només tens motius per gaudir de la vida ara!!!

reflexions en català ha dit...

Sí.

En el Josepet hi inverteixo més temps que la mitjana, benvolgut Dessmnod.

Tinc temps per gaudir de la vida i per preocupar-me'n.

Noctas ha dit...

Es un suborn, ni principi de suborn ni punyetes, suborn com una casa de pagès. Per omisió, però suborn. I s'ha de denunciar publicament, privadament i a tot arreu. És el pitjor mal que pateix el país. Aquesta colla de pistolers que van pel mon com si fossin cowboys repartint multes allà on els hi dona la real gana.

Dessmond ha dit...

Marc,
doncs no he dit res. Però no volia dir que no t'hi dediquis a l'hereu.

marc ha dit...

Dessmond,

Ja sabia que no volies dir el que no havies dit, hehe.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...