diumenge, 11 d’octubre de 2009

Retalla, retalla

La nostra arma secreta m'acaba d'informar d'una retallada, no pas pressupostària sinó d'una carta al director que, com podeu veure, no s'acaba de la mateixa manera a La Vanguardia que a l'Avui. Falta d'espai, suposo. Oi que sí?

La carta sencera (amb el fragment decapitat a l'Avui en negreta):

"Puigcercós no vol Carod-Rovira a la seva llista perquè considera que és un llast. Creu que la imatge de Carod, després de la seva gestió, perjudica les expectatives electorals d'ERC. Té raó, però només a mitges. El problema d'ERC és l'actuació del partit els darrers anys. La seva capacitat per generar il·lusió amb un missatge renovat i nacionalment potent els va fer créixer significativament l'any 2003, però en només sis anys han malgastat aquella confiança. Ens podríem preguntar quin ha estat el segell nacional d'ERC en els governs tripartits, i la resposta seria silenci. No n'hi ha hagut. A això, cal afegir-hi les nombroses mostres de poca seriositat que el partit ha deixat a la memòria de tothom.

Així doncs, Puigcercós té tanta culpa com Carod-Rovira que ERC cotitzi a la baixa. El problema que tindrà ERC a les properes eleccions es diu tripartit, una fórmula ja fracassada. Un problema que vindrà agreujat pel naixement de Reagrupament i per les ferides internes que ara Puigcercós s'ha encarregat d'obrir donant un cop de porta a Carod."

Patrícia Simó Vidal (Vic)


9 comentaris:

Ferran ha dit...

Fantàsticament detectat; boníssima feina per part vostra, reflexions!

marc ha dit...

No poden tenir cap excusa creïble. En un carta tan curta, no es pot retallar d'aquesta manera. No sé quin lloc ocupa la carta a la pàgina, però encara que fos l'última, canta massa.

Damià Folk ha dit...

Bona aquesta pillada. Quina colla de desgraciats! Ara, però, no tenen excusa. Un bon punt per a La Vanguardia i una sentència jo diria que definitiva per l'Avui. Deuen estar notant la pèrdua de lectors com ERC nota la pèrdua de vots.

L'home del sac ha dit...

Que trist com està acabant l'Avui...

Dessmond ha dit...

Molt bèstia, molt bèstia. Indignant a les totes.

Miquel ha dit...

L'altre dia dèieu que el país està ben podrit de dalt a baix amb això dels policies, bé, aquí teniu un altre clar exemple d'aquests vicis tan espanyols que s'han acabat instaurant a casa nostra com una cosa pròpia.

Miquel ha dit...

Per cert, m'he permés citar-vos a l'útlim post del meu blog ja que he fet referència a aquesta turbulenta retallada. Salut!

vpamies ha dit...

Marc, aquest/a informador/a secret/a és una mina. Ja cal que el cuideu.

Això és gros! A més, el món al revés. Si fa un temps ho podies esperar de La Vanguardia, ara fa peneta que només puguem esperar que facin l'Sport en català, la versió traduïda de La Vanguardia o llegir El Punt.

Em sembla que em segueixo quedant amb la pantalla i VIlaweb, vés per on!

xavi ha dit...

l'arma secreta sempre està alerta enmics de la patria..és el problema de matinar tant..sempre a punt!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...