dijous, 1 d’octubre de 2009

Retorn al passat

Abans-d'ahir a la tarda, entren dos mossos al bar i demanen una coca-cola i una ampolla d’aigua. El propietari els diu que no, que no cal que paguin.

—Cobri, cobri.
—Que no, que no.

I no paguen.

Em pensava que aquest guardiacivilisme ja s’havia acabat, que era una cosa del passat, però ja veig que encara n’hi ha que continuen fent el mateix, a banda i banda de la barra. Españoles, Franco todavía no ha muerto.

marc

8 comentaris:

Isidre ha dit...

Noi !!!!
De blau, verd o marró un ca..ó és un ca..ó. I tant me fa que parlin català, eusquera o suahili.. I fins i tot se'm refot que paguin o no paguin...
Hi han coses que MAI canviaran, ni sols ni enganxats a la crosta
No ser si m'explico.

Noctas ha dit...

I van de putes gratis., pel morro es follen Ruses, i tota dona de vida fàcil que se'ls hi posi al davant. No obstant encara crec amb la policia...

reflexions en català ha dit...

Fa pocs dies, el gerent d'uns cinemes em va oferir invitacions per anar a veure pel·lis. Li vaig dir que les acceptava però que les regalaria als voluntaris per la llengua que volguessin assistir a la projecció d''Up' en català. Vam fer una nota de premsa i vam sortir als mitjans. El senyor del cine content perquè van fer promoció de la pel·li i jo content pq "L'SPL regala entrades per al cinema en català als voluntaris per la llengua'.

El gerent del cine va insistir a donar-me entrades per a mi, però, lògicament (LÒGICAMENT), les vaig rebutjar. Ja me'n donaràs més per regalar quan portis una altra pel·li en català, que ja tardes i 'Up' ha tingut una accceptació molt bona. Coi!

Quan he fet d'inspector lingüístic, m'han ofert cafès i begudes gratis. No, gràcies.

marc

Puigmalet ha dit...

Digues que sí. Es comença pel cafetet i s'acaba fent el Millet.

I n'hi ha d'altres que es corrompen pels bolets.

Ferran ha dit...

De debò que la història aquesta de la coca-cola gratis és autèntica? Que no passa el temps, en alguns llocs?? Fa angúnia llegir-ho, i no ho dic precisament pels policies.

Isidre ha dit...

Ferran:
No ho dius pels policies ??????
Ara si que m'he perdut. Un ofereix i l'altre ACCEPTA.... Qui és pitjor?

reflexions en català ha dit...

Sí, és certa. I fa angúnia.

ury ha dit...

Com a mínim, la Coke seria sense cafeïna, no?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...