diumenge, 28 de febrer de 2010

28-F: La lluna, el dit i el PSOE a Catalunya


Article de Salvador Cardús: "Probablement, els imbècils del proverbi xinès [“Quan el savi assenyala la Lluna amb el dit, l’imbècil es queda mirant el dit”], demà estaran discutint els percentatges de participació. Els qui vulguin veure la Lluna, en canvi, avui hauran descobert que aquest país té un nou futur."

Manifest de Gelida Decideix: "Volem denunciar les traves que l’Ajuntament governat pel PSC està posant a la plataforma per poder informar els seus conciutadans i dur a terme la Consulta a Gelida el 28 de febrer."


2 comentaris:

Ferran ha dit...

Molt bones les paraules d'en Cardús.

Jaume Sanz ha dit...

El 28-F és important, però també veure les reaccions del 29-F. De moment estem molt millor que l'any 2003 quan ERC va tenir uns resultats acollonants. Ara s'estimbarà i el deebat sobre la independència estarà més viu que mai. Hi ha vida fora els partits!!!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...