dissabte, 27 de març de 2010

flaixjosefinos

És arrel de l'escrit que he fet aquesta matinada, i del fet que em causa sorpresa que hi hagi tanta gent amb la sort (o no) de fer vacacions tota la setmana de Setmana Santa (o se n'havia de dir festes de primavera, segons els súperprogresd'esquerres?).

Deu ser que hi ha molts i molts funcionaris, més dels que em podia imaginar?

I ara que toco el tema funcionaris: sempre que li comento al Marc que no puc entendre que a les enquestes fetes fins ara Iniciativa no es fumi també la gran patacada, com Esquerra (perquè apa que no estan fent un paper ben galdós, al govern), ell em diu que no baixen perquè és el partit que voten majoritàriament els funcionaris, sobretot els d'ensenyament (que n'hi ha uns quants...). Però segueixo sense entendre-ho: fins al tripatit podia ser súperguai i fer-te quedar molt bé votar Iniciativa, però ara?????

4 comentaris:

marc ha dit...

Els que voten Inicitaiva s'ho creuen, aquest és el problema. La seva superioritat moral és indestructible. Per això sempre m'ha fet pànic fer de profe i haver de passar moltes hores als claustres i a les putes reunions de neopalangans i neopalanganes.

Jaume Pubill ha dit...

No patiu: En les pròximes eleccions baixaran tant tots plegats que no podran fer ni un tripartit, ni un quatripartit....ni un partit de futbol!
Estic segur que encara s'han de moure moltes coses fins llavors, però tinc molta esperança en que ja no podran sumar sinó que més aviat aniran restant tots plegats.
Una abraçada.

Dessmond ha dit...

Tenen un vot fidel i captiu. Ara, són testimonials. Són el que són i difícilment poden ser menys. Però el fet de ser al govern els fa semblar el que no són: grans.

Jaume Sanz ha dit...

Hem d'aprendre a conviure amb els que no pensen ni pensaran com nosaltres. Hem d'esmerçar l'energia en explicar-nos als indecisos/desinteressats. Quan algú abraça la causa catalana, pel motiu que sigui, ja no sol deixar-la mai.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...