dimecres, 31 de març de 2010

Que empiesse ya


Ja sabem que les pintures les guardes per a la Maria, però a nosaltres també ens agrada millorar la nostra imatge, sexista! No ens hem pogut aguantar, mestressa (encara que les amaguis). Bé, de fet, això d'aguantar... El Lili demana a badalls que el partit empiesse ya, que el público no para i comença a tenir son. Diu que amb un empatx o empat es conforma. Jo també.4 comentaris:

Noctas ha dit...

Quina gran foto. Què gran ha de ser això de ser pare!

marc ha dit...

Sí, és molt xulo, Noctas, erò també és una putada. És una putada i és una passada, i el que digui que no, és un hipòcrita o no és bon pare. Hi ha molt hipòcrita sueltu, Noctas.

Ara bé: assumeixo amb molt de goig i una mica de por la petarenitat i les seves conseqüències, i de fet tant a la Josefina com a mi ens va la marxa i esperem una dimonieta.

saludus

Noctas ha dit...

Jo ho sé Marc, ja vaig llegir un post de la Josefina que ho explicava. Moltes felicitats, i quina sort tens crack...per alguna cosa serà, esclar. Els bons tenen sort, només faltaria!!!:)

Miquel ha dit...

Perdoneu-me la intromissió però acabo de llegir el comunicat d'Esquerra que has enllaçat a la barra lateral i és per llogar-hi cadires. He arribat pensar que algun graciós havia fet l'escrit en nom d'Esquerra...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...