dimecres, 7 d’abril de 2010

El 25 d'abril, la Seu decideix!

Tot i que per diverses circumstàncies no hem pogut estar al peu del canó com hauríem volgut, amb el Marc mirem de donar un cop de mà en el que podem a la bona gent de La Seu Decideix, que estan enfeinadíssims preparant la consulta pel pròxim dia 25. Aquí us pengem el vídeo que es pot veure a Pirineus TV i si a partir de demà dijous a la tarda entreu al bloc de Les Mesures també podreu llegir l'entrevista als portaveus de la plataforma. Som-hi!!

6 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Que vagi molt bé!

L'ALT URGELL DECIDEIX ha dit...

Ei, molt bé aquesta propaganda! És la millor manera de col·laborar! Hem penjat el vídeo a Youtube, el podreu veure amb millor qualitat
http://www.youtube.com/watch?v=6eYQjlW5wx0
Aquí trobareu l'"Embed" que és el codi que heu d'inserir a l'escrit per poder veure el vídeo. Mireu el bloc de l'Alt Urgell Decideix com queda. Ja tenim també la falca a Ràdio Seu, s'emetrà d'aquí molt poquet. I estem impacients per veure l'entrevista a Les Mesures.
A reveure, "quarteto"!

Núria T.

Anònim ha dit...

Entenem doncs que
"el millor periòdic de l'alt urgell, en línia"
no és un periòdic independent
moltes gràcies per "informar"
Ep qui vulgui anar a votar anims i endevant!!!! nosaltres per fer fum, encenem cigarretes.
I com diu el Jordi
Quan gires els ulls vers el passat i mires tot el que has viscut, tot el que has fet, tot el que has estimat, t’adones que el millor que et podia haver passat és haver nascut en aquesta terra.
I com diu el Jan
Que no estamos tan mal...
Salut!

josefina ha dit...

Anònim, et contesto perquè sembla que no entens res: ¿¿des de quan fer una entrevista als portaveus de la plataforma que organitza la primera consulta popular a la Seu és senyal de falta d'independència de la revista?? I digue'm, si us plau, el nom d'algun mitjà independent. Va, sigues valent.

I un altre cop escriu el nom sense por, que per aquí més o menys ens coneixem...

marc ha dit...

Anònim,

Per què les ximpleries més grans sempre surten dels anònims (o no tant)?

Núria ha dit...

Per a mi, un periòdic independent és aquell que fa una entrevista d'una hora als portaveus de la plataforma i després no la publica. Això sí és una ximpleria ben gran!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...