divendres, 16 d’abril de 2010

Gràcies, Espanya

Nosaltres anem fent, amb tanta pena com glòria, però la vostra ajuda és colossal. Vosaltres al vostre ritme, i nosaltres al nostre, amb totes les misèries que arroseguem els uns i els altres. Esteu destrossant Espanya i nosaltres fem el que podem. Fins i tot els montilles ja saben que no hi ha res a fer, que això s'acabarà aviat, més aviat que tard segurament. La llàstima és que els nostres no donen la talla, des del penós del Puigcercós, que de tan excitat que està no se li acut res més que que fer broma amb l'adveniment de la sentència (ja és aquí, ja és aquí, ai, que graciós que sóc), fins al Mas, que és dels pocs presentables però encara viu al segle passat. Ara ja està. El descrèdit d'Espanya és estratosfèric, com el Messi, en tots els sentits. Ja podeu donar el poder del TC a un progressista o a un conservador. tanto monta, monta tanto. Això s'ha acabat. La broma s'ha acabat. Feu el que feu, l'Estatut és paper mullat i encara que els nostres polítics no estiguin a l'altura de les circumstàncies, Catalunya no s'empassarà el que per vosaltres és un problema de províncies. Aquest és el vostre problema: que esteu tan acomplexats que us aferreu al sempitierno orgullo español, aneu de cosmopolites i us creieu el melic del món, però Espanya és una merdeta, un tigre de paper. Som covards però ens en sortirem. Visca el TC! Visca la Terra!

4 comentaris:

Salvador ha dit...

Primer fer un monument a Pasqual Maragall per haver proposat la reforma de l'estatut i aconseguit posar en evidència tota aquesta farsa, i immediatament després enterrar el mort i anar per feina.

Anònim ha dit...

Estem fen el ridicul. Fem un estatut patetit i ara una colla de gilipollas estudien si es constitucional.

L'home del sac ha dit...

La bona notícia és que ara el sector dur destrossarà l'estatuet sense cap contemplació.
La dolenta és que arribarà després de les eleccions. Necessitem un terratrèmol fort que desperti aquest país.

Ferran ha dit...

Els espanyols són tan curts de vista que acabaran ells amb el seu país abans no ho fem els catalans. Ho estan fent de conya, des del meu punt de vista.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...