dimecres, 28 d’abril de 2010

Tres de ràpides

1. El López Tena ha fet una acusació gravíssima que espero que no tingui el silenci com a resposta: "Hi ha hagut amenaces. Amenaces de l’entorn del partit socialista a immigrants, que en cas que votessin se’ls retiraria el permís de residència, i a la gent gran amb la pensió." Suposo que els socialistes tenen alguna cosa a dir-hi, oi?

2. El Puigcercós diu que "CiU es vol quedar amb l'autonomisme" i que "ara s'obre una nova fase, la de la independència". No fa gaire va afirmar que E només pactaria amb qui apostés pel dret de decidir i poc després no va descartar un tercer tripartit. Màxima coherència. Per això les enquestes pronostiquen una forta davallada d'Esquerra. En mig any volen recuperar el que han perdut aquests anys, però no tenen credibilitat.

3. A vore si pasem a la final, recoi! Que bonic que seria! I que bonic que és aquest ambient de barcelonisme! Arribarà un dia en què Catalunya serà com el Barça, ja ho veureu. Amb el mateix entusiasme, el mateix optimisme, amb el mateix orgull de catalanitat i universalitat que tenim ara els blaugranes. Em fa molta enveja, sobretot, aquest esperit dels joves, tan allunyat del pessimisme que arrosseguem els que vam néixer en la dictadura (l'oficial). Es pot perdre, però amb l'orgull intacte. És ben cert, com diu el Sostres, que el Barça és l'exèrcit de Catalunya; per això mateix hauríem d'aprendre, els catalans, a ser el Barça d'ara.


marc

9 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Núria ha dit...

Si s'hagués fet la propaganda mediàtica i la crida per anar a votar a les consultes com s'ha fet perquè la gent vagi al camp del Barça, "otro gallo cantaría". Els que diuen que les consultes només són un joc i la festeta de quatre amics, què és sinó un partit de futbol?
Això que diu el López Tena... per pensar-hi però jo he vist coses molt rares... Ara sí, ara no en vull saber res. Recordes els "amigos" de la primera reunió?

Núria ha dit...

Ai, coi! No recordava que m'havia d'esperar a que donéssiu el vist-i-plau del meu comentari!! Hehe. Millor, així si em vull fer enrere només us ho he de dir i no el pengeu!

reflexions en català ha dit...

"Un administrador del bloc ha suprimit aquesta entrada." I tant.

Pi, pam, pum, ratetes a prendre pel cul. I a llepar-la fins que vingui un nou amo que us farà girar 360 graus.

marc

reflexions en català ha dit...

Núria,

Quan sigui una padrineta podràs explicar als teus néts que tu vas ser una de les superformiguetes que van engegar tot això.

Jaume Sanz ha dit...

Després de l'eliminació, la major part de la gent, s'ha quedat a l'estadi, com mai. Molts de nosaltres hem animat a l'equip quan en Mou i alguns jugadors italians s'han acostat en el que ha semblat una miac d'ànim provocador (tot i que tenien dret a aestar alegres epr la classifiació, oitant). hagués estat bonic arribar a Madrid, però em sembla que el que ha passat és que ens hem capficat massa en Madrid, com ens capfiquem amb els espanyols, quan les solucions les tenim NOSALTRES SOLS. En si, salut i Independència, que hi ha molta feina a fer.

Noctas ha dit...

I aquestes altures vos es creieu el Lopez Tena? no es pot permitir...

Noctas ha dit...

I a aquestes altures vos creieu aquest mosquit del Lopez Tena

L'home del sac ha dit...

Sembla mentida que en López Tena hagi dit això i no hagin tingut transcendència pràcticament enlloc. Són unes acusacions gravíssimes en cas de ser certes, i no ho dubto, venint de qui venen. I si són mentida, el que haurien de fer els sociates és querellar-se immediatament.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...