diumenge, 16 de maig de 2010

flaixjosefino

Ens estem petant de riure ara que ens acaben d'anunciar en directe els resultats del referèndum per la Diagonal de Barcelona. Esperem què dirà aquest llumeneres de l'Hereu.

Bé, sentit i escoltat l'Hereu, vergonya aliena és el que sento. I el Gomà, no cal dir-ho. Sort que no sóc barcelonina. Ara parla el cessat Carles Martí. A ell els periodistes sí que li poden fer preguntes, curiós. Un li pregunta si l'Hereu no s'ha plantejat dimitir i, mig enfotent-se'n del periodista i com si baixés de la parra, el Martí respon: "L'alcalde? No, home no." QUIN RIDÍCUL TOTS PLEGATS!! I després, des de cal PSC-PSOE us en rieu de la participació a les consultes sobiranistes, eh?? A veure en quin municipi s'han gastat 3 milions d'euros per fer-la, i no parlem ja de la participació. Us ho mereixeu!

Canvio de tema un moment: poques hores queden ja per veure si guanyem la Lliga o què. Si no la guanyem, que mireu, jo no les tinc totes, espero que ningú s'atreveixi a dir que la temporada NO ha sigut un fracàs. Com li deia ahir al Marc, si aquest argument el sento a algú, pensaré que aquest no és el Barça de sempre, el Barça que sempre he conegut, i no m'agradarà el Barça actual. No guanyar ni la Copa, ni la Champions ni la Lliga, evidentment que seria un fracàs. I qui digui el contrari és que li han fet un rentat de cervell preocupant. Però bé, confiem que, en l'últim intent d'aquesta temporada, demostrem que de veritat som el millor equip.

7 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Quina vergonya, la intervenció de l'Hereu i la del company ecosostenible.

Barcelonins, realment sou de plànyer, amb mandataris com aquests. Però avui és una gran dia. Heu demostrat que no sou imbècils.

Encara no m'he recuperat del xoc. L'Hereu demanant la dimicció del tinent d'alcalde en una roda de premsa. No m'ho puc creure. "Per això demano el cessament..." No havia vist mai una cosa així. Pots sortir a dir que has demanat la dimisssió del primer tinent d'alcalde i que l'ha acceptada, però en una roda de premsa no pots fer una petició com aquesta! Això ja no ho fan ni al futbol, mare de déu!

Cauen pel seu propi pes, per sort.

Ara que em vinguin els sociates a criticar les consultes per la independència, que van ser (ho repetiré sempre que faci falta) un èxit participatiu i de qualitat democràtica, sense gastar-se 3 milions d'euros.


marc

reflexions en català ha dit...

El tinent d'alcalde dimitit ha estat bé, amb decència. Al final, després d'unes quantes preguntes (l'Hereu ha fet le discurset i adiós muy buenas), diu: "Em recomanen que no faci més respostes. Adéu."

Glups.

marc

reflexions en català ha dit...

Josefina,

No n'hi ha prou de ser el millor equip. Aquí hi ha molt gafe sueltu amb poders sobrenaturals.

marc

marc ha dit...

Un altra cosa que volia dir en relació ambla qualitat democràtica: El referèndum s'ha plantejat com si fos una enquesta de l'E-notícies. Què collons vols dir l'opció C? Cap de les dues. I què coi vol dir això? Segons els entesos, que vols que no es canviï res. Doncs no. Oposar-te a la rambla i al bulevard no necessàriament implica que vols que la Diagonal continuï igual.

És un exemple més de feina mal feta. Quan fas trampes des de bon principi, has de ser molt espavilat perquè no t'enganxin.

joliu ha dit...

Comença la festa!
Mica en mica acabarem enviant tots els sociates a a la cua de l'INEM

Núria ha dit...

Us heu avançat! Estic rumiant què escriure al meu bloc però segur que em quedaré descansada.
Estic encara més contenta que abans de la feina feta i el resultat de la consulta a la Seu!! Quin ridícul! Et muntes una consulta a la teva mida perquè surti una de les teves opcions, et gastes més calerons que ningú i va i els pocs ciutadans que van a votar t'ho tiren tot per terra!! És com si haguéssim fet la consulta sobre la independència demanant el SÍ i el 80% anés a votar NO! Què hauria passat si no haguessin afegit a última hora l'opció C? Hagués anat a votar només un 2% de la població?
Si fan una consulta sobre les olimpíades d'hivern, podrem votar també els del Pirineu?
I l'Hereu, no plega?

Andreu ha dit...

Marc, Josefina

Si, ahir diumenge va ser un gran dia.
Però, a part del Campionat de LLiga del Barça, la partida política encara està a mig fer.

Però, es evident. La bofetada a l'Hereu i al Psociatisme de BCN ha estat sonora, forta, de les que fa mal. I això que l'Hereu ens el van vendre com la gran promesa no sectària!!!!

Molta gent, molta (la majoria?) n'està ben tipa de la manera de no fer i aparentar, i gastar molt, en xuminadaes, que han fet a l'Ajuntament des de que en Pasqual se'n va fartar de la gent de l'aparell i se'n va anar de vacances a Roma, (la seva Colombey Deux Eglises), a l'espera de la crida nicaraguenca al retorn.
I es una tendència de fons. Però ja veurem si s'eixampla el necessari.

En això estem.

Crec que m'adhereixo al que indica en Marc respecte al taxatiu "fracàs" que seria una temporada blaugrana sense guanyar LLiga, Copa o Champions.

Si el nivell de joc i d'espectacle és bo, o molt bó, un any sense titols es pot donar ben tranquil.lament. No es fàcil, en esport col.lectiu. No.

Perquè si queden segons a 2 punts a la LLiga, són eliminats a semifinals de Champios i perden, pel que sigui, una final de la Copa, per a mí no s cap fracàs.

El fracàs es quan, no solament no es guanya, sino que no s'arriba a estar en disposicio de guanyar. (palmar a vuitens de final, quedar 4rts a la LLiga a notable distància del primer,...).

Però arribar a semifinals de Champions no es gens, gens, gens fàcil.

Bé, en definitiva, a veure si a Can Fanga fem la feina bé i aconseguimt tenir l'any vinent, per primer cop des de la II República, un alcalde nacionalista i un govern nacionalista.

Per què cal, i molt!!

Cordialment,
Andreu

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...