dijous, 13 de maig de 2010

Flaixmarcs

L'espectacle del govern espanyol ha sigut lamentable, des que va començar negant la crisi fins a la claudicació d'ahir. Ja hem superat Itàlia, ara arribarem al nivell de França. No tocarem les polítiques socials, etc. Ara no ens queda cap més remei que fer el que ens diuen. Si fos per mi... Quina barra. Ara bé: el que em fa enrabiar és que m'ensenyin tan nítidament i amb tanta rapidesa que nosaltres també som aquesta Espanya. La reacció del nostre govern, aquest seguidisme. La incapacitat (en el doble sentit: de no poder i de no ser capaç) per prendre decisions transcendentals i quan toca per sortir de la crisi. Aquest episodi demostra d'una manera tan precisa que vivim en una província i que tenim una (mala) diputació com a govern, que a mi, avui, m'ha fet esgarrifar i emprenyar. Fins quan aguantarem aquesta broma?

5 comentaris:

Ferran ha dit...

Fins a les properes eleccions?

Noctas ha dit...

Homeeee per fi reconeixem que catalunya és espanyola fins al moll de l'os. Aquesta cosa que tant us costa païr!

Dessmond ha dit...

Marc,
Totalment d'acord amb aquest post. Jo he sentit la mateixa vergonya al·liena.

Noctas,
No confonguis les coses: qui és espanyol fins al moll de l'os és l'actual president de Catalunya. Però, en fi, això té solució.
Tu estas content de ser espanyol a qualsevol preu? Endavant les atxes amb aquesta mena d'alegries.

reflexions en català ha dit...

Sí, Noctas, és clar que som espanyols. Després de tants segles de colonització i sense poder polític real, és normal que acabem sent una mica espanyols. Fins al dia que obrim els ulls i decidim que no volem ser una colònia espanyola. Sort que ens ajuden i ens ajudaran els nou-rics vinguts a menys. És que nosaltres som més aviat covards.

Noctas ha dit...

"Sort que ens ajuden i ens ajudaran els nou-rics vinguts a menys. És que nosaltres som més aviat covards"
Ohhhh aquesta sí que és bona. Es bona sense ironia. I és cert!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...