dilluns, 24 de maig de 2010

flaixmarcs

Això de la igualtat està molt bé, sempre que no suposi que les dones que arriben al poder acabin sent uns homenets. Heu vist la Camacho avui al Senat? Només li faltava el puro i el servei d'habitacions. Flipava, l'espanyoleta de províncies. Per mi que amb una sessió d'aquestes la cavalleta no necessita sexe fins al Nadal. Ahora vas a ver, Mariano. Tan espanyola, ella, que, enduta per l'eufòria de l'hemicicle, s'ha dirigit a un diputat català i li ha etzibat: "Se lo diré en español, que es la lengua de todos y también la suya." Con dos cojones, Alicia. El que necessitem, més que paritats i parides com aquesta, són dones de debò.

3 comentaris:

Dessmond ha dit...

No he tingut la sort de contemplar aquest moment... i no ha repartit tríptics a l'entrada del Senat?
La paritat dona productes com aquest: polítics escombraria.

Jaume Sanz ha dit...

i quina mania de dir-li al castellà "espanyol". A mi ja m'està bé, perquè demostra que les altres llengües, cultures, etc no són espanyoles, però diria que és molt poc científic.

Noctas ha dit...

Al traductor de l'Avui tb li diuen espanyol al castellà! Oju al datu...La Camacho..? Vols dir que no li agraden els conys?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...