dissabte, 15 de maig de 2010

Paraula de 'sense nom'

Els pobres desgraciats que encara formem part d'Els sense nom som això, uns desgraciats.

(A partir d'ara parlo en primera persona del singular, no fos cas que algun aprenent de Fernando Savater, versió OPUS, sub-versió la vigilo porque es mía, m'etzibés una cossa i no pogués escapolir-me de l'escomesa.)

Les eleccions de la tardor em fan pànic perquè sento el deure de votar, però no sé a qui votar, no vull més socialistes ni tripartits manant, CiU no em fa el pes, Reagrupament és una banda, no hi haurà front nacional, d'Esquerra no me'n fio, no vull que prostituiexin el meu vot, etc.

Encara no tinc decidit el vot i també és veritat que falta molt per a les eleccions i això és una bona excusa, sobretot perquè el món, el real, canvia molt de pressa. Una sentència del TC como Dios manda seria ben bonica de veure. Si els (o el) sense nom ens hem de fotre, de moment, foteu-vos també vosaltres; mulleu-vos, i així potser ho tindrem més clar.

Mentrestant, els sense nom hem de continuar implicant-nos en les iniciatives que surtin a favor de la llibertat, encara que no hi combreguem al cent per cent. Aviat tindrem una ILP (seriosa) al Parlament per tocar els nassos a l'estabishment. Ja m'hi he apuntat, tot i que sé que els pròxims mesos no podré fer gran cosa perquè aviat tindrem una Maria a la família. Farem el que podrem.

Llegeixo al Directe que una colla de reagrupatis et al. ja han presentat una ILP igual però diferent. Mira, m'he desenganxat absolutament de Reclutament però si comenceu a tocar el que no sona, convocaré els sometents, els gaiters i els campaners de Maians i us fotrem a rotllo.

8 comentaris:

Noctas ha dit...

Benvingut a la casa dels sense nom. Ho veus com tampoc sóm tan diferents?:)mmmm i votar Psc? ha de ser una experiència única això de votar als sociates...hauràs de votar Ciu. A mi sempre hem passa el mateix i acabo votant als pijoteras aquests! almenys saben sumar i escriure...

reflexions en català ha dit...

Tu i jo encara acabarem al llit.

Salvador ha dit...

Ara no ho sé, però fa anys, quan jo votava per aquí baix, hi havien opcions interessants com per exemple el Partit Caló de Catalunya, o el partit Humanista, aquests s'apuntaven a totes, existeix encara?.

reflexions en català ha dit...

Molt interessants però absolutament irrellevants. Encara exiteixen i com més va, més n'hi ha. Abans em quedo a casa.

joliu ha dit...

Home! Sí que en feu via!
Felicitats per la Maria. Esperem que s'assembli a la mare. Per tenir-ne un de cada vull dir.
Sobre això de pensar a qui votar se t'acumularà la feina, segurament ens tocarà omplir tres urnes de cop.

Isidre ha dit...

Sempre et queda Ciutadans ;-)))
Au ànims que la cosa esta peluda.....

Dessmond ha dit...

L'enhorabona per l'arribada de la Maria. Amb ella no tindràs temps per pensar en segons quina mena de coses. Per més sentències del TC que puguin sortir!

Anònim ha dit...

ESCOLTAR LA CONCIENCIA,ES LO PRINCIPAL,SOBRETOT AMB LA MARIA FENT CAMI,LO MILLOR PER EL SEU FUTUR ES LO RPIMER. I ELS PARTITS A PASTA FANG....QUE JA NO VIVIM AL SEGLE XIX¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BCN.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...