diumenge, 16 de maig de 2010

Senyor Laporta

Avui no plegueu de president del Barça, però la sensació d'adéu és prou evident. Heu dedicat els millors anys de la vostra vida al Barça i ho heu fet molt bé. Heu sigut el millor president del Barça. Heu comès errors, és clar, però vau treure el club de la misèria; el Barça, avui, és el club del món, el més universal de tots, i, oh!, quina paradoxa, el més català de la història. Carambes! Un president provincià que fa del Barça la icona de la modernitat. On són els Boixos Nois? Som l'Unicef, som un estil de joc, una filosofia, una manera de veure el món, tant se val d'on venim, si del sud o del nord. Som l'exèrcit de Catalunya i els nous cascos blaus. I els entrenadors són tots de la casa. Això no s'havia vist mai. I els tres davanters d'avui. Ara rajeu del Laporta, insensats.

5 comentaris:

L'home del sac ha dit...

En Laporta ha tornat a fer del Barça un símbol de Catalunya! No són només les victòries. És la imatge. És un equip que guanyi o perdi en pots estar orgullós.

Dessmond ha dit...

I és el primer president del Barça que no té cap mena de complex declarant que és independentista. I és el primer president del Barça que barreja futbol i política. No es pot ser més coherent en un club que vol ser més que un club. Feia temps que ningú no feia tant per Catalunya. Gràcies, senyor Laporta.

Noctas ha dit...

Jojojojjojoj em pixo de riure. Ara que vingui l'altra gallina, el Sandro, que vingui, que vingui. Ara bé aquesta gallineta ja està forrada, no li cal el BARÇA per forrar-se.

PD: Aquest coment no ve del ressentiment, sinó de l'analisi científic dels fets. També cal constatar amb il.lusió la tasca del senyor Exevarria, gran català i gran patriota

reflexions en català ha dit...

Ja no t'estimo, Noctas.

Jaume Sanz ha dit...

Ahir , quan en Guardiola li va dedicar "en primer lloc" la Lliga al President Laporta, un energúmen de darrera meu va comença a xiular com un endimoniat posseït. Hem de passar dels malalts. Jo li vaig tapar la vista, dret, aplaudint. (i sio guanya Rossel, que espero que no, o no almenys amb el meu vot, no el xiularé mai en un acte de club, quedi dit)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...