divendres, 9 de juliol de 2010

Declaració de guerra

Ja tenim la sentència completa, amb un regalet que, com ja vaig escriure fa temps, representa la declaració de guerra formal i és, per mi, el punt essencial de tot aquest merder. Deu fer un any, vaig dir aquí mateix que l'Estatut em semblava una merdeta i que esperava, sobretot, que el TC tombés l'obligatorietat de saber català a Catalunya (més important que la immersió lingüística, que encara que diguin que és un atac a Espanya, no s'acabarà tocant de facto perquè si no acabaríem moooolt malament).

Ara ja ens ho han dit ben clar i me n'alegro moltíssim perquè a partir d'ara a tots aquests regionalistes, federalistes asimètrics, confederalistes happy flowers i espanyols tots, se'ls ha acabat el discurs. Ara sí que estan ben acabadets.

Espanya ens diu que a Catalunya no és obligatori saber la llengua pròpia de Catalunya, però sí la seva, la del colonitzador sense vergonya. A veure qui collons aguanta aquesta declaració de guerra, aquest insult. Va, polítics i politiquets, què me'n dieu?

Ja us podeu anar preparant, botiflers que demà anireu a la mani...


2 comentaris:

L'home del sac ha dit...

El problema és que aquests regionalistes, autonomistes i federalistes es tenen la lliçó tan ben apresa que són capaços de continuar dient el mateix... i mentrestant a cada bugada perdem un llençol.

Ferran ha dit...

Avui he vist el TN vespre per internet, mentre sopava, i per poc no m'ofego. No em puc creure que els (tapeu els ulls al Josep, sisplau) fill de puta (perdó, ja està ja està) del tribunal aquest hagin gosat fer el que han fet. Sí, sí, jo també hi veig la part "positiva", però... hòstia, és que és molt gros, eh? però molt gros.

Tot plegat només pot acabar portant a una majoria d'independentistes, des de la pura lògica, però... i si no?

N'estic ben fart, d'Espanya per suposat, però també de les mitges tintes al nostre país. Fart de debò.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...