dissabte, 24 de juliol de 2010

És exactament això


Article de Jordi Cabré en aquest nyap en què s'ha convertit l'Avui.cat. Al final diu:

"A mi m'agradaria que la propera legislatura fos la de la declaració d'independència, i no descarto gens que ho sigui. Tot evoluciona molt ràpidament. Però crec que cadascú ha d'arribar a aquest punt on sóc jo (on som molts) seguint el seu propi ritme, i CiU porta un ritme més lent perquè no és una moto aquàtica sinó un transatlàntic. ERC, accelerada verbalment, s'ha estavellat amb els seus propis fets. I Solidaritat, o el partit que en sorgeixi? Que empenyi. Com fem molts. Que sigui un far, o una barca guia. Però que no sigui un corsari que posi ningú entre l'espasa i la paret. Ara només ens faltarien bandolers i pirates per tornar a la decadència, a Olivares i al Tractat dels Pirineus."

No ens confonguem d'enemic. Jo tiro més aviat cap a la Solidaritat, i tu cap a CiU, i tu cap a ERC. I al final ens trobarem. A veure si som capaços de fer la nostra, la que sigui, cadascú la seva, i anar empenyent, sense tocar el que no sona.


4 comentaris:

Dies de fúria ha dit...

comparteixo 100%

Salvador ha dit...

Tornar al Tractat dels Pirineus? Que l'havien abolit?

reflexions en català ha dit...

El Tractat dels Pirineus no es questionarà mai perquè els espanyolsja tenen prou catalans per gestionar. Gibraltar sí, però la Catalunyua Nord, tan espanyola com el penyal, no interessa.

Anònim ha dit...

Tant de bo fóssim més a prop de la independència, perquè aquesta situació amb Espanya està esdevenint insuportable des de tots els aspectes. A mi, em ve al cap, l'Espanya de pandereta, del NODO, dels intransigents... com si tothom evolucionés menys ells.

Com els catalans no ens posem les piles i els collons a lloc, ho tindrem encara més (!!!!) magre.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...