dimarts, 13 de juliol de 2010

ILP i López Tena


No tinc ganes de comentar el rebuig de la ILP per part de la Mesa del Parlament ni el cony de Consell de Garanties Estatutàries. Aneu fent amb la puta legalitat espanyola. El que sí que seria bo, per al país, és que l'Alfons López Tena se n'anés amb el Laporta. Que fessin un equip potent amb el Sala i Martín, el Vicent Sanchis (camuflat, si cal), etc.

Cal que Democràcia Catalana, si pot ser amb Reclutament com a mer paràsit, tingui uns bons resultats a les eleccions.


4 comentaris:

Manel Bargalló ha dit...

Si la candidatura de Laporta i Alt són fetes a dit per a ells tampoc valdran? També qualificaras de parasits igual que fas amb Reagrupament?

reflexions en català ha dit...

Jo vull gent seriosa, Manel. Si el Laporta els nomena a dit i abans no enganya a la gent amb assemblearismes i estatuts que després no compleixes, ja m'està bé. No és el cas del teu líder (i ara parlo de serietat), que dijous se'n fotia de la mani i dissabte era a primera fila.

marc

L'home del sac ha dit...

Jo he pensat exactament el mateix que tu. Tant de bo en López i en Bertran s'uneixin amb en Laporta i junt amb altres noms que diuen que té com l'Anna Arqué o d'altres que sonen com en Terricabres, Cardús, Isabel Clara-Simó i tant de bo també amb gent de Regrupament com en Carles Móra o en Fernández i si convé en Carretero per Girona també...
Entre tots podrien fer una candidatura potent. Però hauria de ser una candidatura dels millors. Res de floretes... encara no entenc que hi pinta la Lomas de número 4... Ah, que és la novieta de tal... ara ho entenc. Això de Reagrupament no sé si servirà de res o no, però ha estat com una gran mentida tot plegat o és que van caure en el parany de prometre una cosa i després adonar-se que per funcionar diligentment els calia un altre tipus d'estructura. En tot cas, d'en Carretero no me'n fio gens, però si cal anar amb ell, doncs endavant.

sànset i utnoa ha dit...

Els polítics -tots- cada dia ens demostren més que no es mereixen el nostre vot.

A veure si una candidatura algutinadora com Reagrupament és capaç de fer que desapareguin els lladres que ara dirigeixen el país.

*Sànset*

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...