dissabte, 10 de juliol de 2010

Visca la Terra!
Necessitàvem un bany d'autoestima com aquest. Encara que a la teletrès i als medis botiflerencs ens vulguin vendre la moto de la mani en defensa de l'Estatut, només els cecs poden veure aquesta mani com una defensa de l'Estatut. És, ara mateix, a quarts de set, una reivindicació massiva del dret de decidir. Jo no hi sóc i prou que em sap greu, però hi sóc i crido, com la majoria de vosaltres: Prou!

Aquesta manifestació no solucionarà res, ella sola, però sortirà als llibres d'història. A partir de demà hem d'exigir als nostres representants que estiguin a la nostra alçada.

Guanyarem!


1 comentari:

Salvador ha dit...

La festa hauria estat perfecta si no fos per les declaracions al final de Jordi Pujol, defensa de l'Estatut i no 'd'altres coses'. Fent la feina al PSOE, Montilla i afins en els seus esforços per descafeïnar la manifestació. Avui si que m'ha acabat de caure de l'escambell. Collons, tan poc que costa pronunciar només 5 síl·labes, in-de-pen-dèn-cia.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...