diumenge, 12 de setembre de 2010

Jo també aniria a 'La noria'


Si fos algú com l'Artur Mas, esclar. I hi aniria per diversos motius:

1. Perquè a les vigílies d'una campanya electoral transcendental com la que ens ve a sobre m'interessa explicar-me davant del màxim nombre de gent. I La noria sol ser un èxit d'audiència.

2. Perquè tinc la possibilitat que m'escoltin persones que normalment no pararien atenció al meu discurs i exposar-los el meu punt de vista de forma directa, sense filtres.

3. Perquè el Jordi González és un periodista que sol fer bones entrevistes als polítics. I no com d'altres, que s'escolten més a ells mateixos que no pas a l'entrevistat i després surten les entrevistes que surten (eh, Cuní?).

4. I sí, també, per fotre la Terribas, que m'agrada com a entrevistadora però no pas com a directiva de Televisió de Catalunya.

Escric això sense haver pogut seguir ahir l'entrevista del Jordi González al Mas. M'hauria agradat, però encara hi ha una bitxeta que em desperta a les tantes de la matinada cada nit i m'obliga a aprofitar al màxim les hores que puc dormir.

josefina

7 comentaris:

esther ha dit...

Ep! estic totalment d'acord amb tu; en vaig veure la meitat pq devia ser l'única que no sabia que anava a la Noria!!! i em va agradar. Ara bé, no va ser una entrevista massatge, però el Mas no es podrà queixar, no el van posar molt entre les cordes. A més, va ser uan bona oportunitat per llegir els sms que enviava la gent i comprovar -de nou- la mania que ens tenen i, sobretot, que no ens entenen... perquè quina mania 'estos catalanes en insitir en hablar catalán'.

bona jugada anar a la Noria; si fins i tot l'Aguirre va sortir al Sálvame!! si els polítics han d'anar on hi ha la gent, ho han de fer, i han de 'tragar sapos', com va dir el mateix Mas

Albert B. i R. ha dit...

Abans de tot, cal recordar que Tele5 va firmar una manifest contra la llengua catalana. Que justament en aquest programa s'han dit autèntiques barbaritats sobre els catalans, davant la passivitat del seu presentador. I si volia anar a aquest programa, que hagués escolit un altre dia. Que la persona amb més probabilitats de ser President d'aquí poc temps acabi el dia de la nostra Diada Nacional (on es recorda els que van lluitar i morir per a defensar el nostre país) en un programa com aquest ho trobo senzillament lamentable. No es pot convertir la política en un xou a l'alçada dels assumptes del cor.

reflexions en català ha dit...

Mira, ara anava a inaugurar la secció 'Em llame' amb l'Àrtur. Jo sí que vaig veure un trosset d'entrevista i la veritat és que l'Àrtur va estar molt bé. És el millor polític que tenim, tot i que no és la meva opció política a hores d'ara. Però per fi tindrem un rpesident amb cara i ulls.

L'entrevistat va estar molt bé i l'entrevista, també. La senyora Terribas ha quedat ben retratada.

marc

reflexions en català ha dit...

Albert,


Que en aquest programa hihagu porqueria, que sí, no vol dir que el Jordi Gpnzàlez no pugui fer una entrevista decent. I l'Àrtur va aporfitar una gran ocasió per enviar el seu missatge a gent que n'està absolutament al marge.


marc

Ferran ha dit...

Partint de la base que un programa com aquest (que he vist... mai?, per raons òbvies, però del qual he llegit coses i que em puc imaginar ben bé)... que un programa com aquest no hauria d'existir, i que ja és simptomàtic que, a sobre, tingui audiència... si jo fos polític no hi hauria anat; entre altres motius, perque suposa donar certa "carta de normalitat" a una cosa que no l'hauria de tenir.

Andreu ha dit...

Anar a programes de màxima audiència, en prime time, a Catalunya ( i també a Espanya),en dissabte vespres, s'ha d'aprofitar.

I ho va fer bé, molt bé. Ja ho han dit el Marc i la Josefina.

Sobre anar-hi o no.
Jo hi estic d'acord. Ja ho he dit.

Però m'agradaria saber si alguns diuen el mateix quan tots els articles del gran professor i il.lustre patriota Xavier Sala-Martin es publiquen, en castellà. Quan el Sr. Montilla també va anar-hi , per telèfon, al mateix programa. Quan politics com el Carod, al seu moment, en Puigcercos, etc., es deixen i deleixen per ser entrevisats a su Pais, o a su Mundo.
L'ansia del purisme pot ser tot l'exagerada que es vulgui. En Laporta va tenir gent molt vinculada al Psoe-Psc , i a la Fundacion Francisco Franco, a la seva Junta, i no varem espertar la Inquisició. Les entrevistes d'en Jan a su Pais eren un pecat mortal?
No fotem. No fem fariseisme.

A mí em va sobtar, molt, la reacció de la Mònica, impròpia d'ella. Jo en sóc, des de fa molts i molts anys, un ferm admirador i hi tinc una molt bona relació personal. Em va sonar a "gelosia", teledirigida per en Cuní, un bon periodista que es creu un reiet, quan no ho es.En Joan Oliver, i el seu "Bon dia ,Catalunya", li donava 100 voltes al Cuní, imposat pel tripi-1, per sectarisme, i per "agraiment" a la seva etapa a Com-Ràdio, el mitjà que n sent ningú de la Diputació tripi de Barcelona (psocialista).

La meva suposició es que, atiada per en Cuní, (que es també un Rasputí fora del plató), va voler disminuir l'interès per "La Nòria", quan, per exemple, el Polònia, el Cracòvia, i les mofes habituals d'en Soler i els seus podrian ser objecte de moltes més crítiques. Per cert, en Soler fa el duplicat del Cracovia amb el Msdrid, enguany, i ningu acusa encara,(i no sé per que, he he) al Soler de mercenari, pessetero, atipatriota, i coses d'aquestes, fent programes per a la tele de la Sra. Aguirre.

A més del contingut, crec que la "punyalada" que es van inventar a TV3 al respecte, és la reacció al missatge: ja podeu dona 5 vegades més espai, més missatges, mes telenoticies, mes especials i mes històries al Montilla, que jo (Artur Mas) també tinc vies alternatives per arribar directament al poble català a través d'altres cadenes, encara que no siguin catalanes.

Es pecat mortal això? Primer mateu als qui donen sobreespais sectaris als tripis i, sobretot,al Montilla. AH, d'això no en parlavem. Cony, doncs alguns, puristes aparentment, són molt selectius. El sectarisme de Tv3 és insuportable i vergonyant.

I d'alguna manera s'ha de superar.

Cordialment,
Andreu

reflexions en català ha dit...

Gràcies per la teva, com sempre esplèndida i instructiva, aportació, Andreu. Aprenc molt llegint-te.

josefina

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...