dilluns, 6 de setembre de 2010

Nova secció a cal Rèflex


Amb el Marc hem decidit obrir una nova secció que vindria a ser el típic semàfor o les notes o les fletxes que posen els diaris. L'actualitzarem quan voldrem, potser alguns cops només la canviarem parcialment, i no necessàriament tindrà el consens de les quatre mans que fan aquest bloc. Hi tindran cabuda persones pròximes i llunyanes, situacions que ens toquen de prop i de més lluny. El que ens vingui de gust i ens permeti la nostra autocensura. Per una banda hi haurà Em llame, i per l'altra M'arrebente, en genuí català de l'Alt Urgell.


2 comentaris:

Jaume Sanz ha dit...

Bona. Fa molta gràcia en Vendrelletti amb els auriculars i el micròfon a totes les manis. Ja el trobaria a faltar i tot.

síl ha dit...

M'agrade!!!


Feliç Diada, família!
Una abraçada

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...