diumenge, 12 de setembre de 2010

Què significa?


¿Què significa que encerclin els voltants del monument de Rafel Casanova perquè la gent no s'hi pugui acostar a xiular o aplaudir els que hi fan ofrenes?

¿Què significa que s'allunyi també el públic de l'acte institucional al Parc de la Ciutadella?

Caram, sort que ens manen els progressistes, catalanistes i d'esquerres. Aquests que tant es posen la paraula llibertat a la boca. Per sort, set anys al poder us han servit perquè us caigui la màscara. I us l'heu treu vosaltres solets, que també té el seu mèrit.

josefina

2 comentaris:

reflexions en català ha dit...

això és gravíssim.

m.

Andreu ha dit...

Si, si, Josefina. I Marc.

Una tradicio gairebé centenària, i ben normal, poder deixar, qualsevol ciutadà, un ram de flors al monument a Casanova, s'ha acabat.

I nomes per a que no se sentissin ben forts els xiulets i crits en contra que gairebé totes les delegacions dels partits rebien, pero amb gran difrència. Les xiulades i bronques contra la delegació psocialista ja ve d fa molts anys, dels anys de la Loapa, pero des del tripartit, s'han multiplicat. I al Montypiton, la broca triplicava com a mínim, la més grossa que hagues anat adreçada a Maragall.

I això no pot ser.
Acte dictatorial.
Doncs sí.

EL President Pujol mai va tenir cap incident. Ni en Maragall. Ni en Montilla. Però el sentit casernari i jacobi de la politica del Monti l'ha dut a ordenar això.

I ara veurem, altra vegada, com cap columnista s'hi posa, seriosament, en el tema. Els diners de les subvencions de la Gene tripartita serveixen per a "treure temes" dels media. Si, aixi per les "bones". Pels Montilla boy's, secretaris i secretàries.

Ni catalanistes, ni d'esquerres, ni demòcrates. Res de res, tripartits. Avids de poder i diners personals.I res més.

Cordialment,
Andreu

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...