dijous, 23 de setembre de 2010

Voluntaris per la llengua


3 comentaris:

Ferran ha dit...

Sóc voluntari per la llengua cada dia (quan sóc a Catalunya, s'entén). Si ho fóssim tots, absolutament tots, sempre, l'estat del català fora ben bé un altre, millor.

Salut,

L'home del sac ha dit...

Jo també: parlo absolutament sempre en català. Després veig com vaig amb els amics, arriba una amiga castellanoparlant i es posen tots a parlar amb castellà. El més curiós es que jo li parlo a ella sempre en català i moltes vegades és ella que es passa al català per parlar amb mi. En canvi amb els altres és al revés, parli ella com parli, sempre li parlen en castellà.

reflexions en català ha dit...

Els que fan aquesta campanya (cliqueu a 'Tornem a engegar') diuen que "els catalanoparlants hem de ser voluntaris per la llengua encara que no participem en aquest projecte perquè si continuem canviant de llengua sistemàticament, no fem cap favor a la nostra llengua ni a les persones que la volen aprendre".

m.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...