diumenge, 24 d’octubre de 2010

El futbol

L'he viscut amb passió, sobretot els colors blaugrana, fins al punt de polir-me tots els estalvis per anar a Wembley. Ara fins i tot em costa seguir els partits del Barça, l'únic equip del món que juga una mica bé. La lliga espanyola em sembla una estafa, d'una mediocritat insuportable. L'únic que pot salvar aquest tedi és la creació d'una lliga europea. Caldrà superar uns quants nacionalismes, però l'euro és l'euro i les teles s'acabaran imposant al costat del sentit comú.

6 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Tens raó, em penso que la lliga espanyola ha perdut bastant de nivell en els últims anys. I això que al final sempre acaba sent cosa de dos a tanta diferència dels altres tampoc hi ajuda. N'hi ha dos que són d'una altra galàxia, i els altres intenten fer el que poden per no fer badallar els espectadors.

Noctas ha dit...

En absolut deacuerdu. La lliga espanyola és emblemàtica i fa olor a xorisso. La lliga europea, EN CANVI, és masa refinada. Les coses estan bé tal i com estan. Un dia contra el Atletic de madrid i després un barça-chelsea. No cal canviar res. Abraç

Miquel ha dit...

Sense cap mena de dubte la lliga europea és el proper pas dins del món del futbol. Un equip que val centenars de milions d'euros ha de jugar cada setmana contra els millors del continent i no anar a Numància o a Llevant...

oriolvidal ha dit...

El procés actual de la LFP és kamikaze. Beneficia econòmicament els dos grans (Barça i Madrid) en una imparable progressió geomètrica, fent que les distàncies cada cop s'eixamplin més.

Es fa difícil competir contra dues seleccions mundials (bé, el Barça és l'espanyola més Messi i Alves), però així ho ha volgut el sistema.

El més curiós és que, quan més avorrida sembla, més tertúlies genera. Una perversió més.

sànset i utnoa ha dit...

Francament, m'agradaria. Però encara queda molt camí per fer.

*Sànset*

Albert B. i R. ha dit...

Aquesta temporada no he vist sencer ni un sol partit de Barça. Em trobo desmotivat. És una lliga ensopida i sense sentit.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...