dimecres, 27 d’octubre de 2010

I el present, senyor Mas?

Fins ara, la resposta de CiU-Artur Mas a la sentència del Tribunal Inquisitorial Espanyol (TIE) ha sigut més aviat trista, típica de l’ocupat que vol fer veure que no està ocupat. Els cativistes ens volen convèncer que ara sí, que tindrem un govern que plantarà cara, però la realitat ens diu que davant la humiliació del TIE, CiU només ha sigut capaç de posar-se darrere d’una pancarta que deia Nosaltres decidim i de proposar el concert econòmic (cosa que, traduïda al català que ara es parla, vol dir: ‘intentarem aconseguir que el dèficit fiscal de Catalunya passi del 10% al... 7%’?).

El senyor Mas se centra en els diners i prou, encara que digui que “és evident que Catalunya no pot construir el seu futur dins la Constitució espanyola”. Ni el futur ni el present. Parlem del present. M’agradaria saber què li sembla al senyor Mas la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de suspendre cautelarment el reglament d’ús del català a l’Ajuntament de Barcelona i a la Diputació de Lleida pel fet que aquests textos estableixen que la llengua pròpia de Catalunya serà d’ús preferent en els seus àmbits.

I més que saber què en pensa, m’agradaria que m’expliqués què pensa fer en aquest sentit quan sigui president. Acatar? Decidir? Centrar-nos en els problemes reals de la gent? Esperar que ens fem grans?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No es equivoquem d'objectu: qui està pendent dels diners és el senyor laporta: Només que torni una miqueta del que es va endur, el dèficit fiscal de Catalunya es reduïrà a la meitat.

marc ha dit...

Hola, amic,

Penso que t'ho hauries de currar una miqueta més per ser un pèl enginyós. Però no defalleixis, tard o d'hora te'n sortirà alguna de gracioseta.

Per cert, tu ja la llepes prou per estar ben situat quan s'obri la nova menjadora?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...