divendres, 29 d’octubre de 2010

I vostè què pensa fer, senyor Mas?


"Mas reclama a Montilla més contundència per rebutjar la suspensió del reglament del català a Barcelona i Lleida."

Molt bé, però ja sabem què podem esperar d'un nacionalista espanyol com el senyor Montilla. Està molt bé qualificar aquesta ofensiva espanyolista d'"atac molt greu" a la identitat catalana, d'"autèntica croada de criminalització del català". Ara falta saber què podem esperar de vostè quan sigui president. Quina contundència aplicarà vostè. Ja tinc ganes que sigui president. (Ho dic amb humor, és clar, però aquí ja he deixat ben clar que, per mi, vostè serà el millor president de Catalunya dels que poden aspirar a ser-ho avui en dia. També és cert que tinc més ganes de perdre de vista el Montila i companyia que no pas que vostè sigui president, però el que deia: quan vostè sigui president veurem si les expectatives es compleixen i fins a quin punt se sotmetrà a la legalitat espanyola, que a hores d'ara és exactament el contrari del que coneixem per democràcia. De moment, la seva reacció al nou atac d'Espanya ha sigut decebedora. Avui mateix, he llegit al càncer que per primera vegada no dóna suport al partit que governa: "Mas avisa de que un portazo al concierto económico fomentaría la independencia." És el mateix discurs que feia, no fa gaire, Esquerra. Així no anirem enlloc. És d'un provincianisme impressionant.)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

DONCS ANDAVANT ORGANITZEM UN NOU 6 D'OCTUBRE¡¡¡¡PERO QUIN "EMBOLADO" PRESIDENT MARAGALL¡¡¡¡¡I QUINA DERIA AMB UN NOU ESTATUT,POSSATS A FER-LA REPICADA MILLOR L'INDEPENDENCIA NO?
JUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

I tu què penses fer? Declarar la guerra a Espanya? Una mica de seny, noi, que és molt facil dir que hem de ser independents.

Ferran ha dit...

Serà interessant el canvi de govern, per perdre de vista els socialistes i per veure com gestionen els convergents la Catalunya-Espanya que s'ha anat forjant des que van sortir de la Generalitat.

Venen nous temps i poden seguir sent interessants...

Noctas ha dit...

Plenament d'acord amb tú., tot plegat serà més blablabla...la independència és una quimera...el Mas fa temps que ho té assimilat.

reflexions en català ha dit...

Marc, ¿no vam quedar que als anònims que no saben donar la cara no tenim per què publicar-los? La seva covardia no mereix cap publicitat a casa nostra. I a sobre demanen seny. Si com a mínim fossin una mica més conseqüents...

josefina

reflexions en català ha dit...

Què penso fer? Doncs votar una candidatura independentista, aportar el meu granet de sorra pq aquesta candidatura tingui uns bons resultats, i poca cosa més, malauradament. Tocar una mica els collons des d'aquí... I a més tinc la sort que treballo en el que m'agrada: la promoció de la nostra llengua. I com que la meva pàtria és la llengua catalana, per mi anar a treballar és això.

Josefina,

Si vols ens carreguem tots els anònims.

m.

reflexions en català ha dit...

Carreguem-nos-los-ils-ho.
S'ho mereixen.

j.

Salvador ha dit...

Això de la moderació dels comentaris és una tocada de pera. Has d'esperar hores perquè surti el teu escrit i moltes vegades s'hi intercala un altre que te l'aixafa. Bastant difícil mantenir una discussió.

Per evitar la invasió d'spam, xinès o altre, n'hi ha prou amb allò de fer escriure unes lletres, un CAPTCHA, per entrar el comentari.

També existeix la possibilitat de no permetre entrar comentaris anònims. Però sempre te'ls poden fer amb pseudònim, que ve a ser el mateix.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...