dimecres, 20 d’octubre de 2010

La cara autèntica d'Esquerra

Me l'ha demostrat el Ridao amb la seva oratòria insulsa aquest migdia quan ha valorat la remodelació del govern de Zapatero. Ha dit que era un altre atac a Catalunya. Segons ell, el primer va ser l'Estatut i ara la cada cop menor presència de ministres catalans al govern espanyol. Ridao, si de veritat et consideres independentista, això és el que et preocupa? A mi, si hi ha ministres catalans o no a Madrit, se me'n refot. I més després de veure el que un Corbacho o una Chacón fan per Catalunya. En què quedem, Esquerra? Sou o no sou independentistes? Per què hi hem de voler tenir tants catalans al govern de l'Estat que ens roba? És que ja no enganyeu a ningú, home! Foteu pena!

josefina

5 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Aquestes ruqueries el delaten. El Ridao trempa cada vegada que entra a Sus Cortes i que ha de fer una roda de premsa per als mitjans que nos unen a todos.

Quan comença amb les seves metàfores ridícules, jocfloralescques, amb aquell posat de 'toma ya, no sé ni ná...', per què sento vergonya aliena? No m'ho mereixo pas!

És com el Duran, que si li traguessis Madrit no es compraria roba tan cara (et al.).

Pur provincianisme.

Si coneixeu algú que pensa votar Esquerra, denuncieu-lo, sisplau. Per patriotisme.


m.

Anònim ha dit...

Diria que entra dins d'aquesta tàctica de provar d'arrossegar cap a ells votants socialistes. El que sembla que no vegin, és que fent de falsa còpia d'ells no aconseguiran res. Justament van créixer en el seu moment per mostrar-se tot el contrari d'ells! Aires nous i discurs clar. Tardaran anys en recuperar el que s'han carregat.

L'home del sac ha dit...

Quines rucades, per favor... Un ministres espanyol sempre serà espanyolista, per tan, de càrrecs, els catalans espanyolistes no cal que en tinguin.

sànset i utnoa ha dit...

Corbacho i Chacón són catalans? primera notícia...

Sí que en foten de pena, sí. El que no farà pena serà la trompada que es fotran el dia de les eleccions.

*Sànset*

Anònim ha dit...

Alguna cosa han de dir per desmarcar-se del matrimoni a tres bandes. La incoherència d'una incoherència potser els fa creure en què poden ser coherents.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...