dimecres, 13 d’octubre de 2010

La Sala Sant Domènec, plenaAcabo d'arribar de l'acte de presentació de Solidaritat Catalana a la Seu. Omplir la Sala Sant Domènec un dimecres al vespre del mes d'octubre té molt mèrit (250 persones). Un mèrit que cal atribuir, a part dels ponents (Laporta, López Tena, Bertran i Segura), a la feina que ha fet l'assemblea comarcal de l'Alt Urgell, sobretot la màgica i incombustible Núria.

A mi no hi ha res que m'agradi més que em diguin bona feina. Doncs això, boina feina!

A l'últim apunt de cal Rèflex, el Miquel preguntava: "No fou Pla qui digué alguna cosa semblant?" Es referia a l'enveja cap al Laporta. Sí, Miquel, és un tema recurrent en el Pla que he llegit; amb la seva ironia habitual, ens fa saber que "l'home és un animal envejós —i és natural que així sigui, atès que l'enveja és un ingredient important en la conservació de l'espècie, un element que reforça l'amor propi i l'egoisme. L'enveja ajuda a viure, fa marxar el comerç, impulsa la gent a llevar-se de matí. L'home és tan poca cosa, tan irrisòriament feble, que si no fos envejós seria com una passiva bestioleta."

L'enveja és el que ens fa viure. L'enveja cap al Laporta és el que fa que molts miserables es calcin les botes cada dia. Avui el Laporta ha estat molt bé. D'aquí (a) quatre dies serà un gran polític i ridiculitzarà els puigmerdosos que han qüestionat la seva solvència. Els mediocres que no han treballat en sa vida i que menyspreen els que se l'han guanyat fora de la política i han triomfat.

El Laporta té defectes, és clar! O és que tu vas néixer ensenyat? El que avui és molt clar, però, és que a Catalunya només hi ha dues persones amb capacitat de liderar el país: el que ha tret el Barça de la misèria i l'ha convertit en el cub esportiu més important del món, el mateix que ara vol treballar perquè el seu país sigui lliure al més aviat possible, i el que anirà a negociar un concert econòmic impossible. Com diu el puticlub del poble, tu tries.

5 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Doncs ja està tot dit.
Laporta al Parlament!
Jo m'ho vaig perdre, llàstima. Però algú que va estar molt a prop seu m'ha dit que el Laporta la va impactar per la bona olor que feia. I m'ha fet molta gràcia el comentari. Els detalls, sempre els detalls...

josefina

Albert B. i R. ha dit...

Moltes felicitats! Anem bé, molt bé! Al Poblenou vam ser més de 200 persones un dissabte. I ahir, a Sant Andreu, m'han comentat que quasi 300!
Al Laporta li tenen moltes ganes tots els miserables que s'han repartit el pastís de Catalunya els darrers 30 anys. Tot el que envolta l'Assemblea de Compromissaris del proper dissabte n'és l'exemple més clar. Joc brut, molt brut, contra ell. Entre tots, aportant el nostre gra de sorra, hem de fer el que calgui perquè entri amb força al Parlament!

Noctas ha dit...

Laporta? jijijijiji. Em quedo amb les paraules de Pla.

síl ha dit...

...i després de lo d'avui, què?
Uf, jo ho tenia poc clar i ara encara menys!
Necessito consultoria electoral, parella! ;)
A veure si puc pujar abans de la jornada de reflexió.
Una abraçada

Miquel ha dit...

Felicitats per l'acte, i que duri l'enveja; això voldrà dir que s'estan fent les coses ben fetes.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...