divendres, 15 d’octubre de 2010

Mirem endavantEl dia que commemorem el setantè aniversari de l'assassinat de Lluís Companys a mans dels feixistes, retinguem el missatge del PP, que ha dit que no ha assistit als actes d'homenatge al que també va ser el seu president (oi?) perquè no hem de mirar cap al passat sinó cap al futur.


4 comentaris:

vpamies ha dit...

Miserables! Pel que els interessa bé que miren el passat.

Ferran ha dit...

No volen mirar al passat de l'afusellament de Companys, no volen mirar als 40 anys passats sota la dictadura... Afortunadament tampoc no voldran mirar al passat, l'endemà de la independència de Catalunya, "perque cal mirar al futur".

Que continuen sempre igual de coherents...

Política colonial ha dit...

Res de nou,són uns fills de puta amb les mans tacades de sang.
Ara si algú tingués un parell d'ous, els hauria pogut etzibar si amb el tema dels assassinats d'ETA també cal mirar endavant i oblidar-se'n.
Això els hauria fet mal, el mateix que ells ens fan.

Núria ha dit...

I què fan celebrant uns fets de fa més de 500 anys?

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...