dijous, 25 de novembre de 2010

Caram, com està el pati...

Estava intentant ensenyar-vos la meva porra quan ha sonat el telèfon.

M'han explicat que, a la Seu, CiU i ERC (que governen a l'Ajuntament) han fet una cosa molt lletja amb Solidaritat. O sigui que ara ja tinc ben clares dos coses:

Una: el meu vot.
Dos: desitjo amb més força que mai (tot i que no sé per què però em sembla que no tindré aquesta alegria) que la patacada d'Esquerra sigui històrica i que quedi, ja no només per darrere del PP, sinó també d'Iniciativa.

Hi ha fets que, per molts reglaments i lleis i estatuts que hi hagi, no haurien de passar en un lloc tan petit, i més quan el que ha passat penso que és del tot anecdòtic, sobretot per la diferència abismal de mitjans a l'abast que tenen els uns i els altres i l'artilleria que han pogut desplegar els uns i els altres. Però és evident que la nostra democràcia és de molt baixa intensitat i que en algunes cases hi ha nervis...

josefina

8 comentaris:

Anònim ha dit...

HOME PER RADERA DEL PP¡¡¡¡N'ESTAS SEGUR? ERC,A HORES D'ARA FA "PENA"PERO EL PP.FA POR¡¡¡¡.
JUGANT AMB BCN.

reflexions en català ha dit...

Mira, s'ho mereixen per molts motius, un dels quals, perquè creuen que els bons independentistes només són ells i la resta som els dolents. A mi m'han demostrat que són una secta bastant perillosa.

j.

reflexions en català ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
reflexions en català ha dit...

Pregunta retòrica: Saps què passa, Josefina?

Que hi ha molta gent que depèn de la menjadora, gent que si no tingués la menjadora no seria res. Gent totalment inútil que té por.

Només cal fer un cop d'ull a alguns blocs que ara es desperten i criden: "Que ve el llop!"

Tant de bo algun dia mani algú que sigui capaç de fer neteja de debò. Ja n'hi ha prou que gent (i genta) absolutament incapaç de fer res de profit gestioni la cosa pública. Encara que llepi el cul (et al.) prou bé.

m.

Miserables.


m.

reflexions en català ha dit...

Ah, i seguint en clau local, ja podem agafar-nos fort que al maig hi ha les municipals. Serà terrorífic.

j.

síl ha dit...

Vaja, ara m'he quedat amb la intriga de saber què ha passat? Aix!! Ara que, lo del PP com a tercera força... buf!
I, sí, la menjadora és el què els fa córrer a tot@s, o pensàveu que era el benefici del país?

petons família!

Núria ha dit...

Aquests dies estic patint assetjament polític per part de gent d'E. Si voto SI, voto PP. Jo ja sóc grandeta i no em va el rotllo de la por. Ara sí ho tinc clar, més clar que mai. Voto SI, per culpa de l'E.

reflexions en català ha dit...

Núria, és que set anys anant de bracet amb el PSC-PSOE ja ho té això: que se t'enganxen els seus costums. I si fa quatre anys eren els socialistes els que ens feien por amb el papus del PP, ara és el torn dels seus amics d'E. Les coses són així. Fa certa gràcia veure com s'han despertat de cop ara a última hora. ¿No ho veien fa temps que havien perdut votants? Ai, les cadires, el poder, que no ens deixen veure més enllà del cotxe oficial, de les súper nòmines a final de mes, etc. etc...

j.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...