divendres, 5 de novembre de 2010

Devia ser del gremi

Mentre gronxo amb un peu la cadireta de la Mariatxi perquè pari de rondinar una estona, faig una reflexió ràpida sobre la polèmica que s'ha obert al voltant d'aquest document confidencial que un ciutadà va trobar al carrer i que contenia informació secreta amb aspectes de seguretat de la visita del Papa a Barcelona i mòbils d'alts càrrecs, entre d'altres. És que m'ha fet gràcia que aquest ciutadà, que expliquen que va trobar el document tot passejant el gos per la Via Augusta, en comptes de portar-lo als Mossos o a la Policia, que penso que és el que hauria fet algú diguem-ne normal, doncs no. No se li va acudir res més que portar-ho a RAC 1. Com es devien fregar les mans, a l'emissora! Quin regal del cel! Per això penso que aquest 'ciutadà' devia ser del gremi periodístic, perquè si no, no ho entenc.

josefina

1 comentari:

Andreu ha dit...

Doncs jo ho trobo normal, ben normal.
Un senyor passeja el gos després de sopar, per l'obligació que li pertoca a la distribució de tasques.Es troba aquests papers. El ciutadà serà, suposo, de classe mitjana/mitjana alta. LLegit i amb interès pels temes col.lectius. Que fer?
Pujar Via Augusta amunt fins arribar a una comissaria de policia de la policia estatal, prop de la mitja nit, on es possible que li fessin perdre temps, són,i fer emprenyar el gos.

En canvi, molt més a prop, a la mateixa Diagonal, hi ha l'edifici on estant els mèdia del Grup Godo. Segur que si va allà (serà oient sovint de Rac 105, com la majoria de la poblacó catalana, i molt mes encara en el seu hipotètic segment), el protegiran (la intimitat, que no vol ser perseguits per medias o qeu surti el seu nom pels papers), i està mes a prop, i en molt menys temps ho despatxa.

Jo li veig el funcionalisme, realisme, i el grau de confiança que per a molta gent tenen encara els cssos estatals de policia o els media catalans.

I ja està. Jo, sincerament hagues fet el mateix. Es una zona que conec una mica i no tinc ni idea de si hi ha o no (crec que no) cap comissaria dels mossos. O sia que, el mes rapid, el mes segur (per a protegir la intimitat), i el que s'acaba abans, sense ser perjudicat ni ell, ni el gos, ni la seva familia.

La confiança en la policia? I una me... no han guanyat posicions no, els estatals. I, a més, com se'n ven mai pel carrer, (i molts pocs mossos i mosses) la gent no sap si tenen comissaries, casernes o res. Com tampoc ho han explicat ni fan res per explicar-ho...

Jo ho veig aixi. I ho trobo del mès lògc, encertat i raonable.

Cordialment,
Andreu

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...