dijous, 25 de novembre de 2010

El Montilla em deixa gelatAquesta tarda, al programa del Clapés (RAC-1). Un senyor que suposo que és periodista i que no sé com se diu ha explicat una anècdota del Montilla que m'ha deixat totalment estupefaent. (Em sembla que ha escrit un llibre d'entrevistes amb els candidats, però no n'estic segur. Ho haveu escoltat o sentit?)

Es veu que el Montilla tenia un germà que feia de professor a Tortosa. De tant en tant desapareixia. El Montilla tranquil·litzava el pare: "Ja tornarà." Un dia, la germana del Montilla truca al Montilla i li diu que han trobat mort el germà. El Montilla li diu que té una inauguració (era alcalde de Cornellà) i que després, al cap d'una hora, es presentaria.

 Després de l'estupefacció, he sentit molta llàstima pel Montilla. Encara no m'ho puc treure del cap.


m.               
                                                              

4 comentaris:

Núria ha dit...

L'heu sentit a l'Àgora?!! El Xavier Bosch li pregunta què en pensa dels números sobre l'espoli fiscal que ha donat el CCN i en Montilla respon preguntant qui són aquests del CCN, que no n'ha sentit a parlar mai. Al Xavier Bosch li ha quedat una cara... Si és veritat, anem bé. Però com que tinc molt clar que sí sap qui són i també coneix els números, aquest paio és un cínic que es pensa que els demés som uns .......... (poseu-hi el que vulgueu, que sigui fortet) i uns ignorants. Quin dret té de mofar-se de nosaltres, eh?!! Quines ganes tinc de perdre'ls de vista a tots plegats i deixar de sentir tantes carallotades (en espanyol sonaria més fort, com ho va deixara anar el LLena l'altre dia)

joliu ha dit...

Impressionant. Aquest home és de pedra.
Has sentit quan li han preguntat si recodava el nom i cognom d'algun veí seu? S'ha passat 30 segons en silenci per acabar per no dir-ne cap ni un.
Per cert, aquest diumenge, espero que passi el millor per el País,... i que en la propera batalla tornem a coincidir.
Salut!

Jesús (Xess) ha dit...

I la por que fa quan somriu??

Amb posat seriós ja fa feredat, però quan riu...

reflexions en català ha dit...

Com pot anar a inaugurar una placeta? Em fa por, tenir un presdient així.

Joliu, ja ens trobarem, ja. Seguríssim.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...