diumenge, 7 de novembre de 2010

flaixmarcs (totalment prescindible)


És una llàstima no tenir la llibertat suficient per poder aixafar uns quants éssers elefantiàsics que, en realitat, són com els dels contes del Josep, de cartronet. Per això encara continuo fent l'absurda 6/49 amb folre i manilles, l'única impossibilitat que veig de ser prou lliure per dir el que em doni la gana. El que passaria, un cop aconseguida la impossibilitat, és que ja no tindria esma de fer servir la verinosa llengua quan algun elefant del parc juràssic vomités a prop o a sobre meu.

O sigui que, de moment, i crípticament (si es pot dir així), aneu a prendre pel sac els de la ignorància atrevida i el servilisme cobrat.

1 comentari:

Ferran ha dit...

Absurda potser, sí, però si ens quedariem a gust, amb uns quants milions que ens fessin, certament, lliures! Jo també la faig, la 6/49 (alemanya, però 6/49 en qualsevol cas). Sort ;)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...