diumenge, 28 de novembre de 2010

Gràcies, solidaris


Vull escriure això abans de saber els resultats. Espero que tinguem tres o quatres diputats, i la veritat és que m'emprenyaré molt si no els aconseguim. Però el que vull dir ara és que hi ha molta gent que ha treballat molt, amb molta il·lusió i molt esforç, per un projecte precipitat però valent i sincer. El futur és nostre, solidaris. Endavant les atxes i felicitats al guanyador. Ets bo i t'ho mereixes. Ara bé: no et deixarem en pau fins que deixis de fer el convergent.

m.

6 comentaris:

Núria ha dit...

Marc, ho heu fet molt bé. Amb pocs mesos de vida i una campanya on us han intentat desprestigiar són uns resultats molt i molt bons. M'ha falta l'escó de Lleida però a l'Alt Pirineu heu fet molt bon paper.
I ERC... S'han passat la campanya demanant que reflexioni i els doni el vot i ara els demano que reflexionin ells durant els quatre anys vinents.

reflexions en català ha dit...

Estic content!

La meva porra no estava tan malament:

CiU: 60
PSOE: 32
E: 11
PP: 16
I: 8
C: 4
Solidaritat: 4

Indigeta ha dit...

Llástima de d'aquest tal Uriel Bertran.

Sentir-lo parlar ofen.

reflexions en català ha dit...

ENHORABONA A TOTS!!!!

j.

jordina ha dit...

Viscaaaaa!!!!! felicitats, solidaris!! ja era hora que tanta gent envejosa i de tan mala fe (establishment, Rosells, Carreteros) rebés una garrotada. El Laporta tindrà llums i ombres, com tots els personatges que són estimats i odiats a la vegada, però sap donar la cara, i s'ha arriscat. I compta amb gent vàlida com el López Tena. I com el Marc, és clar. 8 vots a la Ribera d'Urgellet no està malament! i això que no vam mobilitzar la Maria coixa.
Ahir, el Mas al balcó semblava el rei que saluda al poble. Però ja li tocava!! com a mínim les vegades que ha perdut, el seu entorn no semblava tan hipòcrita com ahir els del PSC, que envoltaven al Montilla amb uns somriures tan forçats, que sembla mentida que no siguin capaços ni d'entomar els resultats de la seva política nefasta. I el Montilla, molt d'esquerres molt progre, però sentir-lo ahir, era com sentir un capellà que recita un sermó d'allò més reaccionari i desfassat. Ja era hora que marxés. Adéu, Montilla!

reflexions en català ha dit...

Sí, l'Uriel no m'agrada gens. Però què hi farem!

m.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...